Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fe'nin Ana Hikayesi 7-8 Saat Uzunluğunda Olacak

 
   Zoink Games, Wccftech ile yaptığı bir röportaj esnasında platform macera oyunu Fe'nin oynanış süresini paylaştı. Oyunun yönetmeni Andreas Beijer tarafından belirtilene göre de, Fe'nin ana görevleri toplamda 7-8 saat uzunluğunda olacak.
 
   "Sadece ana görevleri tamamlamaya karar verirseniz, yaklaşık 7-8 saat süreceğini düşünüyorum. Ardından etrafı dolaşmakta ve bütün sırları bulmakta özgürsünüz ve bunun ne kadar süreceği gerçekten oyuncuya bağlı." dedi Andreas Beijer.
 
   Fe'nin yayıncılığını Electronic Arts üstleniyor ve geliştirici Zoink Games Electronic Arts ile birlikte çalışmak hakkında da yorum yaptı.
 
   "Onlarla aynı gemide bulunmak gerçekten muhteşem. Biliyorum, kulağa bunu söylemek için para almışız gibi geliyor ama gerçek bu. Oyunun sanatsal vizyonuna hiç karışmadan çok fazla yardım sağladılar ve onların oyun yapma ve yayınlama konusundaki deneyim ve bilgilerini kullanabilmemiz bizim için harika oldu." dedi Andreas Beijer. 
 
   Fe 16 Şubat'ta PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkış yapacak.

   Oyunun tanıtım yazısı şu şekilde: "Fe, destek almadan ve sözsüz bir biçimde keşfedeceğiniz hikayeye sahip olan yeni bir tür platform macera oyunu. Karanlık kuzey ormanlarında tepelere tırmanarak, kayarak ve yolunuzu bulmaya çalışarak sırlar ve mistik yaratıklarla dolu canlı ekosistemi keşfedin. Bu deneyimin merkezinde, ormandaki tüm canlılarla konuşup iletişim kurmanızı sağlayan dokunsal ve analog bir şarkı mekaniği bulunuyor. Bitkiler dahil tüm canlılarla dostluk kurmanızı veya onlardan faydalanmanızı sağlayan çeşitli hayvan seslerini öğrenin. "Silent Ones"ı alt etme yolunda kuşları rehberiniz yapın, ayıları kendiniz için savaştırın ve bitkilerden böğürtlen yetiştirin. Fe ile asla ayrılmak istemeyeceğiniz bir dünyayı keşfedin."

Bu haberin bağlantısı
URL
Assassin's Creed: Origins'e New Game + Modu Eklenecek One Piece: World Seeker 8 Dakikalık Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Nexi-Ma

6.2.2018 19:13:04

0
gerçekten uzun bir süre inşallah sıkmaz

Omisis046

31.1.2018 23:02:51

0
quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli kimya dersinde not tutarken demir çubuk yazmaya üşenip fe çubuk yazan nesildik biz. aklıma o geldi ismi görünce
Benim aklıma da senin aklına kimya dersinde not tutarken demir çubuk yazmaya üşenip fe çubuk yazman gelmesi geldi.

olağan_şüpheli

29.1.2018 15:04:02

0
kimya dersinde not tutarken demir çubuk yazmaya üşenip fe çubuk yazan nesildik biz. aklıma o geldi ismi görünce
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız