Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Felix The Reaper 17 Ekim'de PS4, Xbox One, Switch ve PC için Çıkacak

 
Yayıncı Daedalic Entertainment ve geliştirici Kong Orange bulmaca macera oyunu Felix The Reaper'ın 17 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkış yapacağını duyurdu. Xbox One versiyonu Xbox Game Pass'e dahil olacak.

AiBell Game Localization oyunun tüm platformlarda Türkçe altyazı seçeneğine sahip olacağını doğruladı.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Felix Ölüm Bakanlığında çalışıyor ve Yaşam Bakanlığından Genç Betty'e aşık. Saha azraili olarak insan dünyasına giderse onunla bir gün tanışabileceğini düşünüyor. Bu yüzden insanların öldüğüne emin olma işini aldı ve hayat(sız)ının aşkını etkileyebilmek için dans etmeyi öğrendi.
 
Felix yalnızca gölgelerde yürüyebildiği için, bu garip dünyada dikkatli hareket etmesi gerek. Neyse ki, Felix gibi azrailler yaşayanların topraklarında hareket edebilmek için güneşi karartabilir ve gölgeleri değiştirebilir. Bunu bulmacalara da yapabilir ve böylece insanların bakanlığın planlarına göre öldüğünden emin olur.
 
Her seviye bakanlığın hırslı çalışanı için kendinin daha zor bir versiyonunu açar. Ayrıca en becerikli çalışanlar bonus süreli denemelerin kilidini açmak için kafatası başarılarını tamamlayabilir.

- Orijinal bulmaca oyunu mekanikleriyle kendine meydan oku
- Korkunç bir biçimde tatlı ve güzel dünyayı deneyimle
- Felix'in Walkmaninde 10'dan fazla bağımsız müzik sanatçısından kendi melodilerini seç
- Bonus zamanlı denemeleri açacak kafatası başarılarını topla
- Profesyonel dansçılar tarafından oluşturulan Felix'in dans gelişimini gözlemle!
 
Felix The Reaper yayılan, komik ve garip Ölüm tarihiyle hayranlık uyandırdı. Ölümün Dansı ya da Danse Macabe ve Ölüm ve Bakire dahil bir çok tema Ölümün kültürel kimliğinden ortaya çıkmıştır. Bu iki temayı Felix The Reaper'da harmanladık.

Karakterin kendisi ve etrafındaki dünya için ilham daha farklıydı: Eski TV programı The Twilight Zone, Bruegel ve Bosch gibi orta çağ ressamları ve Adventure Time ve Hayao Miyazaki çizgi filmlerinin karakterlerinden belirtiler aldık.

Felix The Reaper için başka bir esinlenme de yapımdaki inanılmaz sanatçı ruhlu ortak çalışanlardı. Dansçılar, sayısız müzik sanatçıları ve tarihçilerle çalıştık.
 
Dans
Oyunun yapımına birçok dansçı katkıda bulundu ve sonunda Gunilla Lind ve Raphaël Ferdinand Eder-Kastling'in doğaçlamalarıyla son halini aldı.
 
Müzik
Tabii ki dansçı bir kahramanı olan oyunun mükemmel müziğe ihtiyacı vardır. Neden etmeyecekmiş ki? Oyunu, müzik sanatçılarının kendileri olabilecek şekilde tasarladık. Onlardan istediğimiz kişi olmalarından ziyade kişisel artistik ifadelerini oyuna eklemelerini istedik. Bu çeşitli ve garip bir müzik kombinasyonu oluşturdu. Ancak oynanış stressiz bulmaca olduğu için oynarken takdir edecek zamanı bulabilecek ve oynamanın garipliğinin tadına varacaksınız. 
 
Sanat Tarihi
Oyunun ana fikri sanat tarihinin kendisinden kaynaklanıyor. Temel olarak Danse Macabre ve Ölüm ve Bakire'den başladık ve kendimize şunu sorduk: Bununla ilgili nasıl oyun yapabiliriz? Birçok prototipin ardından en sonunda kendimizi burada bulduk. Yapımın yanı sıra, bir 10 yüzyıldan daha eski bir el yazması üzerinde çalışan bir tarihçi Ölüm tarihine daldı ve ilgi çekici bir şeyle karşılaşıp bize söylediğinde oyuna uydurmaya çalıştık. Oyunun içinde tarihçi Søren Hein Rasmussen'in beş farklı makalesi var. İlerledikçe bunların kilidini açabilirsiniz. 


Yeni fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Switch Lite Japonya'da İlk Üç Gününde 177,936 Adet Sattı John Wick Hex'in Yapımı Tamamlandı

Dhalsim

25.9.2019 16:59:32

0
Daedalic durup durup vuruyorsun..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız