Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fatal Frame II Wii'den Yeni Bilgiler

PS2 ve Xbox sürümünden çok daha üstün görseller beklemeyin

      Uzun süredir haber alamadığımız Fatal Frame II: Wii Edition ile ilgili yeni bilgiler nihayet geldi. Famitsu dergisinde yer alan bilgilere göre oyunda yeni bir mod olacak, bunun yanı sıra Wii sürümü daha gelişmiş grafiklere sahip olacak.
 
    Oyundaki yeni modun adı "Haunted House" olacakmış. Bu modda hayaletlerle dolu mekanlarda gezerken ne kadar korktuğunuz oyunun sonunda bir derecelendirme sistemiyle hesaplanacak. Yeni kontrol yapısına (Wii'ye çıktığı için doğal olarak öyle olmalı) ve gelişmiş grafiklere sahip olacağı söylenen bu sürümün görsellerinin ne kadar değiştirileceği hakkında ise malesef şu an için bir bilgi yok.
 
     Fatal Frame II'yi Avrupa'da bu yıl piyasaya çıkaracak olan Nintendo umarız Fatal Frame 4 gibi yepyeni bir oyunu da bu tarafa getirmeyi unutmaz. Yine de bizim hiç ümidimizin kalmadığını da belirtelim.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamingeverything Fatal Frame Korku Wii Tecmo Koei macera
Grasshopper Killer is Dead'i Duyurdu Heroes of Ruin'in Avrupa Çıkış Tarihi Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

nightwolfkin

4.4.2012 20:33:46

0
fatal frame 2 çok sağlam oyundu bee...

sacrifice32

4.4.2012 11:27:01

0
Bu Japonları anlamadım gitti arkadaş.Yaptıkları oyunlar satmıyor diye ağlayıp sızlanıyorlar bir yandan ,diğer yandan da Wii'ye Fatal Frame gibi PS2 ve XBOX'ta çok satmış bir seriyi çıkartarak heba ediyorlar.Çıkartsanıza PS3 ve XBOX360'a o zaman da satmazsa öyle karar verirsiniz.Ama yok Ninja Gaiden serisinin canına okuduk Fatal Frame gibi bir amiral gemisini de Wii için yok ederiz diye düşünen bir zihniyet olamaz. Umarım çok geç olmadan bu hatalarından dönerlerde biz de Fatal Frame gibi bir korku klasiğini tekrar PS3 ve XBOX'larımızda görebiliriz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Project Zero 2: Wii Edition
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız