Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fatal Frame 2 Wii Edition Avrupa Yolunda

Fatal Frame 2 oldukça başarılı bir oyundu

     Nintendo harika yenilikleri ve bazen oldukça ilginç oyunları ile sevgimizi kazanmış bir firmadır, ama bazen de sinir edici kararlar alarak en büyük hayranlarını bile hayal kırıklığına uğratabiliyor. Firmanın Fatal Frame oyunları konusundaki kararları buna örnek olarak gösterilebilir.
 
     Wii için özel olarak hazırlanan Fatal Frame 4'ü sadece Japonyada piyasaya çıkaran Nintendo, şimdi daha önce Xbox ve PS2 için çıkan Fatal Frame II: Crimson Butterfly'ın Wii'ye uyarlanmış sürümünü Avrupa'da yayınlayacağını açıkladı.

      Yepyeni bir oyun olan Fatal Frame 4 yerine Fatal Frame 2'yi Avrupa'da piyasaya çıkarma kararı alan Nintendo'ya bu kararı nedeniyle ne desek bilemiyoruz. Sanırım en azından Fatal Frame 2'yi buralara getirdikleri için şanslıyız.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Fatal Frame Korku Wii Tecmo Koei macera
Guild Wars 2'nin Beta Kayıtları Açıldı! Japonya'da 3DS Rakiplerine Fark Atıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

sacrifice32

23.2.2012 12:30:59

-1
Nintendo sadece çocuklara özel bir makine yapmadıklarını kanıtlama çabalarından sıyrılıp bakın biz korku oyunlarına da önem veren bir firmayız demeye getiriyor olayı.Ama nafile çünkü nintendo Gamecube'de Resident Evil serisiyle yaptığı hatayı bu sefer yeni nesilde Fatal Frame serisini mahvederek devam ediyor.Umarım kısa sürede bu hatalarından iki firmada geri dönerlerde böyle iyi bir seri heba olup gitmez...

BSC Misafiri

22.2.2012 23:03:05

0
Ps2 versiyonunu hatırlıyorumda o donanım için oldukça başarılı bir görsellikteydi.. Umarım sonraki nesilde fln nostaljik remake yaparlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Project Zero 2: Wii Edition
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız