Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Far Cry 5'in ‘Hours of Darkness’ DLC'si 5 Haziran'da Çıkacak

 
   Ubisoft, Far Cry 5'in ilk indirilebilir içeriği ‘Hours of Darkness’ için çıkış tarihi verdi.

   Hours of Darkness 5 Haziran'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. Hours of Darkness Far Cry 5 Season Pass ve Gold Edition'ın bir parçası olacak. Standart sürüm sahipleri $11.99 ödeyerek bu içeriği satın alabilecek.
 
   Tek ya da online co-op olarak oynanabilecek Hours of Darkness'ta oyuncular Wendell Redler olarak ekip arkadaşlarını kurtarmak ve evlerine geri dönmek için Viet Cong ile Kuzey Vietnam Ordusu'na karşı savaşacak. İndirilebilir içerik ile eklenecek yeni teçhizat ve yeteneklerin yanı sıra Hours of Darkness'ı tamamladıktan sonra Hayatta Kalma ve Aksiyon Filmi modu olmak üzere iki ek oyun modu açılacak. Hayatta Kalma modunda oyunculara sınırlı ekipman verilecekken Aksiyon Filmi modunda bol ekipman verilecek.
 
   Far Cry 5'in ikinci indirilebilir içeriği Dead Living Temmuz'da ve üçüncü indirilebilir içeriği Lost on Mars Ağustos'ta çıkacak. Dead Living Zombies'de oyuncular birden fazla b-film senaryosunda zombi ordularıyla karşılaşacaklar, Lost on Mars'ta ise oyuncular dünyadan ayrılıp Mars'a gidecekler.
 
   Hours of Darkness için yayınlanan teaser videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Far Cry 5 Ubisoft Ubisoft Montreal
Ubisoft E3 2018 Oyun Listesini Açıkladı Battlefield 1943 Xbox One Geriye Uyumluluk Sistemine ve EA Access'e Eklendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

25.5.2018 00:09:21

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri LA ne çabuk unuttunuz yaptıklarını.. 2 adam gibi Farcry ve Ac yaptılar diye kral ilan etmişsiniz ubiyi? Downgrade olayında nirvana ya ulaşmış ubi gibi kaç şirket tanıdınız? Yapmayın beyler ya..
sonyi tanıdım downgrade yapan ilk şirket ve hatta nirvanasını yapan sonydir killzone da bırak downgrade nerdeyse ismi aynı olmasa oyunu tanıyammassın o kadar gir youtube bak ubisoft olmasa oynancak oyun yok piyasada

BSC Misafiri

24.5.2018 23:58:33

+1
LA ne çabuk unuttunuz yaptıklarını.. 2 adam gibi Farcry ve Ac yaptılar diye kral ilan etmişsiniz ubiyi? Downgrade olayında nirvana ya ulaşmış ubi gibi kaç şirket tanıdınız? Yapmayın beyler ya..

wattonx

24.5.2018 20:59:18

0
Bir playstation indiriminde gold sürümünü almıştım çok iyi bir alışverişti o ya iyi bir indirimdi hem bütün dlc'ler hemde far cry 3'ü verdiler teşekkürler psntürkiye

okan855

24.5.2018 20:48:23

+2
Piyasayı en çok bu ubisoft besliyor valla helal olsun.Sony,rockstar,ea bu firmaların toplamı kadar adamlar tek başına oyun çıkarıyorlar.Haa birde valve var,bir zamanlar oyun sektörüne yön verirlerken,şimdi steam gibi platformda oturdukları yerden dünyanın parasını kaldırıyorlar.Ubisoft baş tacısın.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Far Cry 5
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız