Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Far Cry 5 Serinin En Hızlı Satan Oyunu Oldu

 
   27 Mart tarihinde çıkış yapan Far Cry 5 toplam satışları ile Far Cry 4'ün ilk haftasındaki satışlarını ikiye katladı ve böylelikle serinin en hızlı satan oyunu olmayı başardı.
 
   Ayrıca Far Cry 5 ilk haftasındaki 310 milyon dolar tüketici harcaması ile Ubisoft'un ikinci en büyük çıkış yapan oyunu olmayı da başardı. Birinci sırada ise Mart 2016'da çıkan Tom Clancy’s The Division bulunuyor.
 
   Son olarak, Twitch üzerinde 55,000 saatten fazla oyunun yayını yapıldı ve YouTube videoları da 117 milyondan fazla izlendi. İki istatistik de Ubisoft oyunları arasında çıkış haftası için bir rekor.
 

Amerika'da Montana eyaletinde geçen hikayede, faşizm dolu ve yobaz dindarlığın hüküm sürdüğü bu dönemde, özgürlüğü elde etmek için hayatta kalmaya çalışacağız. Montana‘da bulunan Hope County‘de, yeni şerif yardımcısı olarak başladığımız oyunda, kasabanın şiddet yoluyla ele geçirilmesini tetikleyecek fanatik bir kült inancı olan Eden’s Gate Projesi tarafından yıllardır sessiz olan hareketi hızlandırdığını öğrenecekler. Kuşatma altında olan ve dünyanın geri kalanından ayrılan oyuncular, Hope County sakinleriyle güçlerini birleştirip tüm olumsuzluklara karşı büyük bir direnişi oluşturacaklar.


   Far Cry 5 PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Far Cry 5 Ubisoft Ubisoft Montreal
Spider-Man ile İlgili Yeni Bilgiler Far Cry 5 Kısa Filmi Youtube'da Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sturmbannführer

7.4.2018 20:31:21

0
Çok fazla reklamı yapıldı ve yapılmaya devam ediyor. Çok normal hızlı satılması.

SnavS

5.4.2018 10:59:16

+1
Bide şuna bak bakalım farcry5 ne kadar ayrıntılı bi oyun o videoda bunlara hiç değinmemişler https://youtu.be/QEcEsqSw-GI

Black Heart Rebellion

5.4.2018 10:34:07

0
Son ön-sipariş yaptığım Ubisoft oyunu oldu benim için. Çok eksik.

pandoras

5.4.2018 09:45:37

+3
https://youtu.be/FCeEvQ68jY8 şu videodan sonra oyun ilerimi gitmiş gerimi gitmiş anlamadım resmen soğudum farcry2 ile kıyaslandığında çok fazla fark var
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Far Cry 5
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız