Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Far Cry 4'de Kyrat'ta Geçmeyen Bölümler de Bulunacak


     Ubisoft'un beğenilen serilerinden olan Far Cry bildiğiniz gibi dördüncü oyunu ile oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Oyunun yapımcı yönetmeni Alex Hutchinson, RedBull'a verdiği bir röportajda Far Cry 4'ün sadece Kyrat'ta geçmeyeceğini belirtti.
 
     Hutchinson, "Ubisoft Montreal her ne kadar oyunun ana hikayesi üzerinde çalışsa da firmanın Toronto ve Şanghay stüdyoları oyunun Kyrat'ta geçmeyen bölümleri üzerinde çalışıyor"dedi. Yapımcının belirttiğine göre Toronto ve Şanghay stüdyoları oyun alanı dışında yepyeni bir çevre geliştiriyor. Bu yeni mekanların çok yakında oyuncularla paylaşılacağı söyleniyor.
 
     Bunun yanında yönetmen The Division'ı geliştiren ekip  Red Storm Entertainment'ın Far Cry 4'ün multiplayer modunu geliştirdiğini söyledi. Verilen her detayıyla oyuncuları biraz daha heyecanlandıran Far Cry 4; PC, PS3, PS4, Xbox 360, ve Xbox One için 18 Kasım'da çıkışını yapacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Far Cry 4 Ubisoft Far Cry
Resident Evil Evreninde Geçen Yeni Bir TV Dizisi Çekiliyor 1300 Teknik Direktör Football Manager ile Yeni Yetenekler Arıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mementopolis

11.8.2014 13:28:37

-2
hikayesi TIRT ,,,,,

michael01

11.8.2014 13:24:51

0
quote:

Orijinalden alıntı: pcrex hikayenin sonu için de açıklama yapılacak mı? :( bırakın da bazı şeyleri oyuncu keşfetsin, en ufak bir taş parçasını bile reklam malzemesi yaptınız.
:D karakter ölüyordur kesin bunların yapacağı iş.Senaryo yu paylaşırlarsa şaşırmayın

Reul

11.8.2014 13:20:20

0
far cry 3 deki gibi olacak sanırım

pcrex

11.8.2014 13:19:23

0
hikayenin sonu için de açıklama yapılacak mı? :( bırakın da bazı şeyleri oyuncu keşfetsin, en ufak bir taş parçasını bile reklam malzemesi yaptınız.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Far Cry 4 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
86 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız