Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fantastik Canavarlar 3'ün Yapım Sürecine Ara Verildi

 
Büyük bir kesimin ya kitapları ile ya da filmleri ile çocukluğuna dokunan seri Harry Potter'ın evreninde geçen Fantastik Canavarlar serisinin üçüncü filmi şu anda yapım aşamasında. Ancak ne yazık ki Koronavirüs, bu filmin çalışmalarını da erteledi.
 
J.K. Rowling filmin senaryosunu Haziran 2018'de yazmaya başlamıştı. Filmin çekimleri ise bu hafta başlayacaktı, ancak Deadline'ın haberine göre ne yazık ki filmin çekimleri ertelendi. Filmin vizyon tarihinin ertelenip ertelenmeyeceği bilinmiyor..
 
Serinin ilk filmi Fantastic Beasts and Where to Find Them, 2016 yılında yayınlanmıştı; İkinci film Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald ise 2018 yılında yayınlanmıştı. Üçüncü filmin ise 2021 yılında yayınlanması bekleniyor. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Film ve Dizi Haberleri fantastic beast harry potter j.k. rowling
DayZ'nin Satışları 5.8 Milyonu, Arma 3'ün Satışları 5.5 Milyonu Aştı Child of Light 24 - 28 Mart Tarihleri Arasında Uplay'de Ücretsiz Olacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız