Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fantastic Beasts 3'ün Çekimleri Başladı

 
Harry Potter ile aynı evrende geçen ve daha eski bir dönemi Albus Dumbledore ve Grindelwald'un gençliğindeki savaşı konu alan Fantastic Beasts serisinin üçüncü filminin yapım süreci ile ilgili bir güncelleme yapıldı.
 
Filmin ana karakterlerinden biri olan Newt Scamander'i canlandıran Eddie Redmayne, filmin çekimlerinin başladığını açıkladı. Salgın sebebiyle filmin çekimleri ertelenmişti, ancak sonrasında ekim ayında başlaması bekleniyordu. 
 
Johhny Depp ve Amber Heard'ın arasındaki dava sebebiyle filmin çekimlerinin tekrar ertelenmesi bekleniyordu, ancak görünen o ki ertelenmemiş. 
 
Filmin 12 Kasım 2021'de vizyona girmesi planlanıyor. Filmin yönetmenliğini David Yates yapıyor. Oyuncu kadrosunda ise Johnny Depp, Katherine Waterston, Jude Law, Eddie Redmayne, Ezra Miller, Dan Fogler, Alison Sudol ve Jessica Williams bulunuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Film Haberleri fantastik canavarlar 3 fantastic beasts vizyon tarihi oyuncular konusu ne zaman
Supergiant Games'in Roguelike Dungeon Crawler Oyunu Hades'in Satışları Bir Milyonu Aştı The Falcon and The Winter Soldier Dizisi 2021'e Ertelendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız