Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fantastic Beasts 3, Büyük Bir Büyücü Savaşının Altyapısını Hazırlıyor

 
Çoğu kişinin hayatına dokunmuş olan Harry Potter ile aynı evrende geçen ve Harry Potter'ın geçtiği dönemden yıllar öncesini anlatan Fantastic Beasts serisinin üçüncü filmi, şu anda yapım aşamasında. İlk film 2016 yılında, ikici film ise 2018 yılında yayınlanmıştı. İlk film ortalama yorumlar alsa da, ikinci film oldukça olumsuz yorumlar almıştı.
 
Serinin üçüncü filmi için ise, filmin oyuncu kadrosundan Dan Fogler'a, sıradaki filmde ne beklememiz gerektiği soruldu. Seride Jacob Kowalski rolünü canlandıran Dan Fogler, üçüncü film ile büyük bir büyücü savaşının altyapısı hazırlandığını ve izleyicilerin ileride büyük bir büyücü savaşı göreceğini söyledi. 
 
Umuyoruz ki üçünü filmde, ilk iki filmdeki hataları görmeyiz ve daha kaliteli bir yapım izleriz. Filmin çekimleri şu anda Koronavirüs sebebiyle durmuş durumda. Eğer bir ertelenme olmazsa filmin 12 Kasım 2021'de vizyona girmesi planlanıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Film ve Dizi Haberleri fantastic beast harry potter j.k. rowling vizyon tarihi
The Matrix 4 ve The Batman'in Vizyon Tarihi Ertelenebilir God of War'un PC'ye Geleceği Haberleri Gerçeği Yansıtmıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız