Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fallout 3 İndirilebilir İçerikleri Steam'de


 
     2008 yılında piyasaya çıkan ve indirilebilir içerik paketleri ile genişlemeye devam eden Fallout 3'ün DLC'lerini hala oynamadıysanız artık Steam yoluyla bunlara ulaşma şansına sahipsiniz.
 
     Daha önce Fallout 3: Game of the Year Edition'ın içinde bulunan oyuna ait 5 indirilebilir içerik artık Steam'de ayrı ayrı satılmaya başlandı. Operation Anchorage, The Pitt, Broken Steel, Point Lookout, Mothership Zeta adlı bu indirilebilir içeriklerin her biri 9.99$ gibi hiç de ucuz olmayan bir fiyata satılıyor.
 
     Bu indirilebilir içeriklerin hepsini satın alacağınıza Fallout 3: Game of the Year Edition'ı 49.99 dolara satın almanızı öneririm. Umarız Steam yetkilileri de bu fiyatların biraz uçuk olduğunu anlar ve bir kampanya ile fiyatları düşürür.
 
     Bu arada Obsidian Entertainment tarafından geliştirilen Fallout: New Vegas'ın bu yıl sonuna doğru raflardaki yerini alacağını hatırlatalım.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak fallout 3 bethesda pc ps3 xbox360 DLC Steam
Haziran-Temmuz'un En Çok Satan Oyunları Super Fireball Battle

venom417

20.7.2010 23:19:23

0
zaten cdsiz cracksiz çalışan multiplayer'ı da olmayan bi oyun,yeni oyun da çıkıcak,e ozaman bu parayı vermenin mantığı ne acaba
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout 3
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız