Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fall Guys Steam'de 2 Milyon Kopya Satmayı Başardı

 
Yayıncı Devolver Digital ve geliştirici Mediatonic, Fall Guys: Ultimate Knockout'ın Steam'de 2 milyon kopya satmayı başardığını duyurdu.

Çok oyunculu parti oyunu 4 Ağustos'ta çıkışını gerçekleştirmişti. Yani Steam'de 2 milyon satışa bir haftadan kısa bir sürede ulaştı.

Oyun Twitch'te de oldukça popüler. Belirtilene göre toplamda 23 milyon saat izlenmiş.
 
PlayStation 4 versiyonuyla ilgili herhangi bir satış veya oyuncu sayısı verisi paylaşılmadı. Oyun Ağustos 2020 PlayStation Plus ücretsiz oyunlarından biri olarak sunuluyor.
 
Fall Guys: Ultimate Knockout'ta en fazla 60 online oyuncu yarışa başlıyor. Giderek daha da çılgınlaşan bir kargaşanın içinde hedefe koşuyor ve en son ayakta kalan kazanıyor. Acayip engellerle mücadele ediyor, çılgın rakiplerin arasından sıyrılmaya çalışıyor ve düşe kalka, fizik kurallarını zorlaya zorlaya zafere koşuyorsunuz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Fall Guys: Ultimate Knockout Devolver Digital Mediatonic devasa çok oyunculu PS4 PC
Remothered: Broken Porcelain ‘Ashmann Hanı Sakinleri’ Fragmanı Dünyanın İlk HDMI 2.1 Sertifikalı 4K 120 Hz Oyuncu Monitörü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

10.8.2020 20:05:16

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Johnny Silverhand Ben biraz Pintipandadan izledim ama çabuk sıkıldım. Kendi ilk turdan elenince pek keyifli olmuyor.
Pintipanda oyun oynamayı bilmiyor ki :d hala o adamı nasıl izliyorsunuz anlamadım. 3-4 kere denk geldim, kanser oldum resmen...

Johnny Silverhand

10.8.2020 16:53:23

0
Ben biraz Pintipandadan izledim ama çabuk sıkıldım. Kendi ilk turdan elenince pek keyifli olmuyor.

Shovel Knight

10.8.2020 16:48:34

0
Bende arkadaşlar alınca kafileye katılmak zorunda kaldım ama oynaması izlemesi kadar kefiyli değil sanki birde arkadaşlarla oynarken düştüğünüz zaman onları izlemeye başlıyorsunuz loading ekranıydı bilmem neydi derken oynanan sürenin %80 i sadece izleyerek geçiyor ps plus ile ücretsiz verdiklerine pişman olmuşlardır, bu kadar başarılı olacağını düşünmüyorlardı büyük ihtimal.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fall Guys: Ultimate Knockout
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız