Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Faker, T1 Takımının Ortağı Oldu!

 
     League of Legends‘ın efsane oyuncusu Lee “Faker” Sang-hyeok, T1 takımına ortak olduğunu ve sözleşmesi 3 yıl daha uzattığını açıkladı. Sözleşmeye göre Faker, 3 yıllık sürenin dolmasının ardından T1’de yönetici rolünde çalışmaya devam edecek.
 
 
 
     Bundan sonra Faker, takımdaki liderlik rolünü daha fazla üstlenip, dünya çapındaki etkinliklerde T1‘e yardım edip daha etkili olacak. Faker‘ın yapmış olduğu açıklama:
 
     "T1 bünyesinde devam edecek olmamdan çok mutluyum, ve dünyanın neresinde olursanız olun yıllardır desteklediğiniz için teşekkür ederim. T1 ile olan ortaklığımla gurur duyuyorum. Gelecekte beraber yapacağımız tüm etkinlikler için de çok heyecanlıyım. Emekliliğimle ilgili yapılan spekülasyonları dikkate almayın. En az 3 yıl daha bu takım için oynuyor olacağım." 
 
     Üç kez League of Legends Dünya Şampiyonu olan ve "En İyi Orta Koridor Oyuncusu" ödülünü defalarca kazanmış olan League of Legends'ın efsane oyuncusu Faker, profesyonel kariyerine 3 yıl daha devam edecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
VFŞL 2020 Kış Mevsimi 5. Hafta 1. Gün Karşılaşmaları Oynandı LEC 2020 Bahar Mevsimi 6. Hafta 1. Gün Karşılaşmaları Oynandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız