Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Facebook Oyunları Bag ve Bungola'ya Emanet!

Facebook oyunları bu kadar revaçtayken firmaların bundan faydalanmaması olanaksız.

     Dün yapılan resmi bir açıklamaya göre BAG Entertainment ve Bungalo Interactive artık Facebook oyunları için bir partnerlik kurduklarını belirtti. Açıklama ise şöyle;
 
     " BAG Entertainment ve Bungalo Interactive bugün yaplan açıklamada artık beraber çalıştıklarını ve dünya çapındaki bu markette beraber SNG oyunları yapacaklarını belirtti. James Ryu / Sean Lee, BAG Entertainment'ın CEO'su ileride ne yapmak istediklerini ve vizyonunu paylaştı ve Kore'nin gücünü bu piyasada da göstereceğini sözlerine ekledi.

      Erik Stroman Bungalo Inteactive'in CEO'su ise tanıtıldı ve kendisi "SNG ile Facebook'da Nasıl Başarılı Olunur?" adında bir konuşma yaptı. Kendisi ayrıca partnerleri ile 100 Milyon Dolar gibi yüksek bir meblayla onları destekleyeceklerini ve 2011'de yayınlanacak bu oyunlar için sürekli bir destek olacaklarını açıkladı"     

Bu haberin bağlantısı
URL
PC Facebook
Firefall İçin Beta Süreci Yapılmayacak Galaxy Online & 2029 Online Sunucuları Kapatılıyor

BSC Misafiri

6.8.2011 20:21:06

-1
Lanet olsun onlara tamı tamına 2 aydan beri sorunumu çözemediler lanet olsun lanet olsun lanet olsun .... EA den 1. derece yardım aldım ama hâlâ olmadı lanet olsun onlarada Facebook'a da lanet olsun... O kadar para yatırıyorsun oyuna sonrada hatalar oluşuyor CEO ilede görüştüm (EA nın CEO su ile ama ellerinden hiç bir şey gelmedi) Ne biçim iştir ya bu ? Sorunum hâlâ devam ediyor... Teşekürler EA .... Teşekkürler Facebook ...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız