Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch Geliştirme Sürecinin Son Aşamalarında

 
Çinli stüdyo TiGames, F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch'un geliştirme sürecinden bilgiler paylaştı.
 
Oyunun çok yakında çıkış yapması planlanıyor. Ekip şu anda geliştirme sürecinin son aşamalarında ve yerelleştirme, seslendirme, dengeleme, hata ayıklama ve diğer işler üzerinde çalışıyor.
 
Geçtiğimiz yıl yayınlanan demodan bu yana oyunun pek çok açıdan iyileştirildiği belirtildi. Hikaye ve diyaloglar cilalanmış. Meydan okumalar ile yan görevler çeşitlendirilmiş ve toplanabilirler eklenmiş. Tüm seviyelerde materyaller ve ışıklandırma güncellenmiş. Yeteneklerin tasarımı ve savaş performansı optimize edilmiş. Ses ve kullanıcı arayüzünde de geliştirmeler yapılmış. 
 
Yeni demo 15-16 Mayıs tarihleri arasında GAMECORES Tour 2021 etkinliğinde TiGames'in standında oynanabilecek ve bu demo oyunun nihai sürümüne oldukça yakın olacak.
 
F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch; keşif, yoğun savaşlar ve zorlayıcı platform unsurları içerecek bir metroidvania aksiyon oyunu.

PlayStation 5, PlayStation 4 ve PC (Steam) platformlarına gelecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Streets of Rage 4'ün Mr. X Nightmare DLC'si Max Thunder Oynanabilir Karakterini İçerecek Intel University Esports Projesi Türkiye’de Hayata Geçiyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız