Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FIFA World Cup 2014'ün Yetenekler ve Sevinçler Videosu


    17 Nisan'da Xbox 360 ve Playstation 3 için piyasaya çıkacak olan 2014 FIFA World Cup Brazil'in yeni videosu yayınlandı. Oyunun bu videosunda çeşitli yetenekler ve sevinçleri görme şansı yakalıyoruz.
 
    Toplamda 10 farklı oyun moduna sahip olacak FIFA World Cup 2014 Brazil'in yeni videosunu aşağıda bulabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
EA Sports FIFA FIFA World Cup Dünya Kupası PS3 Xbox 360
Watch Dogs'ta Zıplama Tuşu Yok The Simpsons'a Minecraft Açılış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

14.4.2014 21:38:06

0
yeni nesile çıkarmamaların şöyle bir sebebi var brezilyada yeni nesil konsolların fiyatı aşırı pahalı.orada çoğu oyuncunun ps4 ü veya xbox one ı yok.haksızlık değilmi bu adamlara kendi ülkelerinde dünya kupası düzenleniyor ama oyunu en iyi haliyle oynayamıyorlar.bir diğer şey ise bence ea sportsun bu nesile güzel bir veda etmek istemesi.oyun bazı noktalarda gerçekten yeni nesle taş çıkaracak düzeyde(abartmıyorum) bu neslin son demi herşey yerli yerinde.Ama bencede pc ye çıkmaması haksızlık.

onur89tr

7.4.2014 18:17:57

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Altı üstü bir futbol oyunu sen daha neyin grafiğini istiyorsun. Futbolcunun sümüğü felan mı gözüksün yani saçmalık. Önemli olan fizik mekanizmasının iyi olması
Grafik istemiyorum, aksine, 2014 WC'nin sırf grafikten ibaret olduğunu yazmıştım. Oynanabilirlik adına FIFA 14'ün (yeni nesil) eline su dökemez.

BSC Misafiri

7.4.2014 18:11:17

-1
quote:

Orijinalden alıntı: onur89tr Yeni nesil oynadıktan sonra bu çocuk oyunu gibi geliyor. Oynadığım için söylüyorum, sırf grafik, başka şey yok ki. FIFA 15 Next Gen'e dair ilk haberleri sizden almak istiyorum. Hızlı olun.
Altı üstü bir futbol oyunu sen daha neyin grafiğini istiyorsun. Futbolcunun sümüğü felan mı gözüksün yani saçmalık. Önemli olan fizik mekanizmasının iyi olması

onur89tr

7.4.2014 15:12:56

0
Yeni nesil oynadıktan sonra bu çocuk oyunu gibi geliyor. Oynadığım için söylüyorum, sırf grafik, başka şey yok ki. FIFA 15 Next Gen'e dair ilk haberleri sizden almak istiyorum. Hızlı olun.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
2014 FIFA World Cup Brazil
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız