Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FIFA 23 için Kariyer Moduna Odaklanan Yeni Bir Video Paylaşıldı

 
 
EA Sports, spor oyunu FIFA 23 için Kariyer Moduna odaklanan yeni bir oynanış videosu yayınladı. Bu yılki Kariyer Modu, yeni menü sistemini, önemli anları, transfer analizlerini ve daha fazlasını içerisinde barındıracak. 
 
FIFA 23'ün Kariyer Modu, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, Copa Libertadores, Premier Lig, Bundesliga ve LaLiga Santander'de dahil olmak üzere bir dizi turnuva ve ligi bünyesinde barındırıyor. 
 
Yeni özellikler arasında yer alan Playable Highlights sayesinde oyuncular maçın tamamını oynamak zorunda kalmadan bir maçın önemli anlarını görebilecek. 
 
FIFA 23, oynanışı daha da gerçekçi kılmak için gerçek hayatta iki kat fazla hareket yakalama çalışmasıyla HyperMotion'ı ilk kez PC'ye getiriyor. HyperMotion2, yeni özellikleri açıyor ve FIFA 23'ü Gelişmiş 11'e 11 Maç Yakalama'daki milyonlarca kareden kaydedilen 6.000'den fazla gerçekçi animasyonla buluşturuyor. Bunun sonucunda FIFA 23 hem erkek hem de kadın futboluna daha da yaklaşırken, oyuncular tüm sahada doğal hareket ediyor. 
 
FIFA 23, 30 Eylül'de PS5, Xbox Series X/S, PC, Stadia, PS4 ve Xbox One için çıkış yapacak. 
 
Oynanış videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming spor maç turnuva espor simülasyon
Gotham Knights için 16 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı Ace Combat 7: Skies Unknown için 3. Yıl Dönümü Güncellemesi Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

2.8.2022 19:16:39

+1
Şu animasyonlar, buz pistinde kayar gibi hareket eden futbolcular. Doğru düzgün bir futbol oyunu olsa da keşke alıp oynasak.

BSC Misafiri

2.8.2022 12:37:36

0
pc yeni nesil gelmesi iyi bu sefer fifa pcde iyi gibi olcak zaten adam akilli mac oyunu yok pes iyice batirdi kendini alinir bu sefer bu fifa ama biraz tuzlu işte
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FIFA 22
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız