Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FIFA 20 Libertadores Kupası Ücretsiz Güncellemesi 3 Mart'ta Yayınlanacak

 
EA Sports, FIFA 20 için Libertadores Kupası ücretsiz içerik güncellemesinin 3 Mart'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC için yayınlanacağını duyurdu. Güncellemenin indirme boyutu 4.8GB - 5.5GB arasında olacak.

Güncelleme hakkında:
 

FIFA Ultimate Team'den, Kariyer Modu'na, Santra ve yeni CONMEBOL Libertadores Turnuva Modu'nda Uruguay, Peru, Paraguay, Ekvador, Brezilya, Arjantin ve diğer ülkelerin kulüpleriyle Güney Amerika kulüp futbolunun zirvesinde mücadele ederek bir kıtanın futbol tutkusuna tanık olun.
 
River Plate, Boca Juniors, Flamengo, Corinthians, Racing Club, C.A. Independiente, Colo-Colo ve Universidad Católica gibi köklü Güney Amerika takımlarına öncülük edip Vinícius Jr. ve Kaká gibi yıldızların ayak izlerini takip ederek CONMEBOL Libertadores, CONMEBOL Sudamericana ve CONMEBOL Recopa müsabakalarında oynayın. 

 
Tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
FIFA 20 Electronic Arts EA Sports Sokak Futbolu 27 Eylül 2019
Assassin's Creed Syndicate Epic Games Store'da Ücretsiz The Witcher 3: Wild Hunt 1 Ekim 2018'den Bu Yana Steam'de 50 Milyon Dolardan Fazla Gelir Elde Etti

Jack Rabbit Slims

20.2.2020 23:09:46

0
Bunun lisansı da Konami’deydi, lisanslar birer birer gidiyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FIFA 20
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız