Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FIFA 18 EA Access'te Erişilebilir Durumda

 
      FIFA 18 resmi olarak 29 Eylül'de çıkacak fakat bir hafta öncesinden EA Access ile tam sürüm olarak indirmeye sunuldu ve Xbox One oyuncuları tarafından oynanabiliyor. Tabii öncelikle 43.5 GB boyutundaki oyunu indirmeniz gerekiyor.
 
     Tam sürüm elbette oyundaki Kick Off modunu, Ultimate Team modunu ve tek kişilik senaryo modu olan The Journey: Hunter Returns'ü de içeriyor. 
 
     Ayrıca oyunun bu erken sürümünü indirip oynayan herkes Bernabeu Stadı'nda Real Madrid'in maçını izlemek için iki kişilik bilet kazanma şansına erişiyor. Bunun dışında Xbox One ve elbette FIFA 18 kazanacaklardan biri olma şansına.
 
     Eğer bu şansı kaçırıyorum diye üzülüyorsanız ve Xbox One'ınız yoksa da bu tweet'e Retweet çekerseniz de yine kazanan olma şansı elde ediyorsunuz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
EA Sports FIFA 18
Marvel vs. Capcom: Infinite'dan Monster Hunter Tanıtım Videosu Mario + Rabbids Kingdom Battle, Nintendo Switch'in En Çok Satan Üçüncü Parti Oyunu Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FIFA 18 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız