Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FIFA 12'de Neden Move Desteği Yok?

FIFA için Kinect desteği 2013'e sarkmıştı.
 
     EA Sports'un grup müdürü Andrew Wilson, FIFA 12'nin PlayStation 3 versiyonunda Move üzerinde odaklakmadıklarını fakat gelecekte böyle bir özelliğin olabileceğini söyledi.
 
     Wilson, yeni bir FIFA geliştirirken çözmeye çalıştıkları pek çok sorunun bulunduğunu ve Move desteğinin bunlardan biri olmadığını söylüyor. Move'u oynanışa daha doğal bir şekilde entergre edebilecekleri oyunlar (Tiger Woods PGA Tour gibi) üzerinde çalışıyorlar. Nintendo Wii için oyun geliştirdikleri dönemde konsolların kontrolcülerini eğer oyuna bir değer katıyorsa aktif etmenin doğru olacağını öğrendiklerini ve eğer oyuna bir yararı bulunmuyorsa eklememeyi daha uygun bulduklarını söylüyor.
 
     Şu an için Move'un FIFA serisine uygun bir kontrolcü olup olmayacağını bilemiyorlar fakat oyuna bir değer kattığı da görülmemiş. Sadece bir fikiri değerlendirerek bu sonuca ulaştıklarını belirten Wilson, ileriki dönemde daha parlak fikirler ortaya çıkarsa Move desteğini getirebileceklerini söylüyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
EA EA Games EA Sports futbol spor FIFA 12 PC PS3 Xbox 360 PSP 3DS NGP PSP2 Wii DS Microsoft Sony Nintendo Xbox Live PSN Move
World of Warcraft: Ateşli Kedi Formu Duke Nukem En Çok Hangi Platformda Satıyor?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

costance

14.6.2011 00:56:24

0
Yahu bıraksınlar bu ayakları da bize bol bol oyun içi videolar sunsunlar artık. Bekle bekle bi hal olduk :D

Recharged

13.6.2011 19:45:25

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri be a goolkeeperda kullanılabilir move
Çok mantıklı bir öneri.Diğer türlüde move ile futbol oynamak bana pek mantıklı gelmiyor.

BSC Misafiri

13.6.2011 16:42:25

+2
be a goolkeeperda kullanılabilir move

_Max_

13.6.2011 16:37:25

-1
Kavga çıkar.

TRDRIVERS78

13.6.2011 16:35:10

+1
ben bi hevesle move kontrolleri aldık denemedigim oyunu kalmadı move da felaket hiç bir oyunu beş para etmez benim paramla. fight diye bi oyun aldım enson dövüş oyunu ya atraksiyon filan yumruk atıyosun yarım saatte gidiyor rezalet move verdigim paraya yazık oldu.gelelim fifa hiç olmaz futbol oyunu böyle güzel bence gerek yok

Erdo4

13.6.2011 16:27:51

+2
Zihine odaklı bir teknoloji olmadıkça FIFA vb. futbol oyunlarının Move gibi teknolojilerle oynanabileceğine imkansız gözüyle bakıyorum. Çok mu oynamak istiyorsun? Çık dışarı futbol oyna ^^ İşin şakası, 3-5 yıl rahat gerekecek gibi duruyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FIFA 12 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
171 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız