Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FIFA 11'in İlk Ekran Görüntüsü Ortaya Çıktı


 
     Electronic Arts'ın E3'te FIFA 11 ile şov yapacağına eminiz. Oyunun bir çok videosunun yayınlanacağı bu fuarda her türlü bilgiyi elde edeceğiz. Yine de bu fuar öncesi oyunun ilk ekran görüntüsüne ulaşmak mutluluk verici.
 
    Yukarıda bulunan FIFA 11'in ilk ekran görüntüsü EA Sports FIFA'nın facebook sayfasından alındı. Görüntünün FIFA 11'e ait olduğu panolardan da anlaşılıyor.  Öte yandan görüntünün gerçek olmadığı hatta FIFA 10'a ait olduğunu düşünenler de var, ama bize gerçek gibi geldi.
 
    Bu arada Electronic Arts'tan büyük şeyler beklediğimiz FIFA 11'in bir süre önce açıklanan aşağıdaki özelliklerini size daha önce aktarmıştık.
 
* FIFA 11'deki yeni hareketler için en son giyisi ve özel kamera teknolojileri kullanılıyor.

* Oyundaki her takım için kendi şarkımızı kaydedip gol attığımızda, yendiğimizde veya yenildiğimizde bu şarkıların çalmasını sağlayabileceğiz.

* Oynanış elementleri FIFA 10'a sadık kalarak geliştirilmiş ve oyuncuların geri bildirimleri sayesinde bazı hatalar düzeltilmiş.

*
FIFA 10'da "ping pong" olarak adlandırılan ve düşünmeden pas atılmasına imkan veren basit pas sistemi yerini gerçek yaşamdakine benzer bir sisteme bırakacak.

* FIFA World Cup South Africa 2010'dakine benzer bir penaltı sistemi olacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak FIFA FIFA 11 Spor Futbol EA EA sports
Koyu Mavi DSi XL 11 Temmuz'da Amerika'da M.A.G'dan İlginç İstatistikler
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

24.8.2010 23:08:29

0
bende cok istiyorum manager modda kenardan izlemeli olur inş

BSC Misafiri

29.6.2010 17:52:56

0
menejerlık modunda oyunun ıcınde mı olunuyor yoksa hızlı sekılde maclar gecıyormu yada kenardan ızlenebılıyomu cvp yazarsanız sevınırım

ehhiste

9.6.2010 13:22:34

0
Oyundaki her takım için kendi şarkımızı kaydedip gol attığımızda, yendiğimizde veya yenildiğimizde bu şarkıların çalmasını sağlayabileceğiz. bu özellik hoşuma gitti bilgisayara da konsollardaki gibi çıkartsalar emininim daha çok satarlar

BSC Misafiri

9.6.2010 12:56:18

0
Bence hem formalar hem karekter yüzlerinde çalışma yapılmış daha gerçekçi duruyolar fifa 2011 de hiç bir şeyi değiştirmeseinler ama bea pro modunu adam gibi yapsınlar barcelona ya ilk sezondan gidebilmek her pas istediğinizde hemen pas almak her maçta 90 dakka oynmak maç içersinde çıkmak mümkün değil ve turnuvaların olmaması real madrid desiniz ama alabilceğiniz tek kupa laliga bunlar giderilip iyi bir bea pro modu yapılmalı menejerlik modu 2010 da çok iyi bir seviyeye ulaştı ve farklı ismler le uefa kupası gibi turnuvalar eklendi ama hala takımı oynatmak zorunda olmak çok kötü neden maçı sadece izliyemiyorum taktik verip izleyebilsek menejerlik gibi olucak bunların yanında pas sistemine gerçeklik getirilmesi ve tabiki artık orta seviye takımlardaki oyuncularında adam gibi modellenmesi arda turanın gerçek hayattakiyle alakası yoktu bunlar düzeltilirse FİFA 2011 süper olur

waltran

8.6.2010 20:36:27

0
şu formalara biraz fizik katsalar süper olur bence :)

BSC Misafiri

8.6.2010 20:36:22

0
grafiklere daha el atmamışlar herhal
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FIFA 11 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
71 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız