Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FIFA 10'dan İlk Hafta Rekoru

Oyunun en yeni özelliklerinden biri olan oyuncu suratı özelliği, EA serverlarından yoğunluktan dolayı şu an için tam manası ile kullanılamıyor.
Geçtiğimiz hafta piyasaya sürülen FIFA 10 ilk hafta satışları ile EA Sports'un yüzünü oldukça güldürdü.
 
Oyun ilk iki günde 1.35 milyon satarak Avrupa'da en hızlı satış yapan üçüncü oyun ünvanına sahip olmuştu.
 
Oyunun marketlere girişinden bir hafta sonra ise oyunun satış rakamları açıklandı. FIFA 10 ilk haftasında Avrupa'da 1.7 milyonluk satış rakamını aşarak EA Sports'un ilk haftada en fazla satış yapan oyunu ünvanını kazanmış oldu.
 
Konu ile ilgili açıklama yapan Peter Moore, bu satış rakamları ile birlikte oyunun hayranlarının güveninin kendilerine tam olduğunu ve bu durumdan oldukça memnun olduklarını dile getirdi.
 
20 Ekim'de Amerika çıkışını yapacak olan oyun ile ilgili bir diğer haber ise Manager modu hakkında. Oyunun fanları Manager modunda karşılaştıkları bazı problemleri EA'nın resmi forumlarında dile getirmişler. Bu problemler arasında donma, frame rate gibi teknik konular dışında diğer ayrıntılarda bulunuyor. Mesela bazı oyuncular statlarda gece ve yağmurlu maç seçtikleri halde oynadıkları maçın gündüz ve güneşli bir havada geçtiğini bile belirtmişler.
 
EA'nın forumlarında sıralanan bu bugların en kısa zamanda bir yama ile düzeltilmesi bekleniyor. Oyunun fanları tarafından ortaya çıkan bu listeye göz atmak için tıklayınız.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak FIFA 10 ea sports PC PS3 xbox 360
Yeni Prince Of Persia Oyunu Yolda Mı? Epic Mickey'den İlk Detaylar Geldi

Pa$aLi

8.10.2009 02:13:13

0
Bilgisayarda maç sevmem ama çevremde ne kadar arkadaşım varsa ( erkek ) bunların hastası ve kapış kapış gene alıcaklardır. EA Sports ne kadar kazansa yeridir adamlar uğraşıyor gerçekten.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FIFA 10 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız