Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FIFA 10 My Live Season Detayları

FIFA 10 için başlatılan Game Face uygulamasının betasını oyunun resmi sitesinden deneyebilirsiniz.
Geçen hafta yayınlanan demosu ile beğeni toplayan FIFA 10'da yer alan Live Season modu ile ilgili yeni detaylar açıklandı.
 
FIFA 10 My Live Season ile birlikte oyuncuların formu, transfer güncellemeleri, sakatlıklar, maç sonuçları, lig fikstürleri gibi detaylar haftalık güncellemeler ile birlikte oyuna yansıtılacak. Bu istatistiklerin detaylı olarak gözükeceği ligler ise Premier League, La Liga , Ligue 1, Bundesliga, Serie A ve Mexican Primera ligleri olacak.
 
Oyunun bu güncellemeleri ise her hafta çarşamba günü yayınlanacak. Konu ile ilgili konuşan FIFA 10 yapımcılarından David Rutter, bu güncellemedeki istatistik ve detayların oyuna çok iyi bir şekilde yansıtılacağını belirtiyor.
 
PS3 ve Xbox 360 için kullanılabilecek olan My Live Season'un tek lig fiyatı PSN için 3.99$, Xbox Live için ise 400 MS Point'ten indirilmeye sunulması bekleniyor. Tüm ligleri almak isterseniz ise PSN için 7.99$, Xbox Live için ise 800 MS Point ödemeniz gerekiyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak fifa 10 ea sports PS3 xbox 360 live season PSN xbox live
CM 2010 için İlk Yama Yayınlandı PES 2010 Sistem Gereksinimleri Belli Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FIFA 10 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız