Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FF XIV: A Realm Reborn PS4'te 30 FPS Olacak


     Square Enix'in daha önce Playstation 3  ve PC için piyasaya sürdüğü Final Fantasy XIV: A Realm Reborn önümüzdeki yılın başında Playstation 4 için satışa çıkacak. Bir süre önce oyunun PS4 sürümünün 60 fps'de çalışacağı açıklanmıştı. Şimdi ise 30 fps açıklaması geldi.
 
    FF XIV: A Realm Reborn'un yönetmeni ve yapımcısı olan Naoki Yoshida, 60 fps hıza odaklanmaktansa ekranda daha fazla karakterin görüneceği 30 fps hıza odaklanmayı seçtiklerini açıklandı. Yani oyunu 1080p görüntü desteği ve 30 fps (saniye/kare) oranı ile oynama şansımız olacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak game.watch Final Fantasy XIV FF 14 Square Enix PC PS3 PS4 MMORPG
Microsoft, Sevilen Bir Serisini W8'e Getiriyor Tales Serisi 16 Milyondan Fazla Dağıtıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

15.12.2013 08:02:48

0
seninle görüş ayrılığımız yok dostum. evet üzerinde bu kadar durulması yada daha doğru bir söylemle BSC forumlarındaki bağzı fanatik arkadaşların kavgalarına ortak olmaya onlara benzemeye gerek yok fakat 30 fps üstüne ihtiyaç var. bende PS4 konsolundaki exleri oynamak istiyorum fakat bu kez 30 Fps de değil.

OldGamers86

15.12.2013 04:46:03

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
alıntı:

Orijinalden alıntı: The Benefit

Neden bu kadar üzerinde duruluyor bunun anlamıyorum. Her dakka 30 fps mi 60 fps mi. Bilgisayar oyuncusuyum ben bu kadar takmıyorum :)


bende Pc oyuncusuyum ve oyunları 60 Fps ve üstü oynatacak bir Pc sahibiyim. ayrıca PS3 oyun konsolumda var fakat Pc deki 60 Fps den Konsoldaki 30 Fps geçtiğimde gözlerim cidde derecede ağrıyor ve akıcılık olmadığından rahatsız oluyorum tamda bu yüzden kendimi Pc oyuncusu olarak tanımlıyorum. sabit 60 fps oyunlara gözünüz alıştığında düşük Fps kabul edilemez hal alıyor. kaldıki Ps4 denilen konsol sözde yeni nesil konsol 30 Fps çok komik oluyor. Bunun savunulacak bir tarafı yok. bu konsol tırnak içinde yeni nesil bir alet ise oyunları min 1080p 60 Fps oynatmalı ki 6-8 yıl kullanılacak konsollar 2-3 sene sonra teknolojinin çok gerisinde kalmasınlar.

saygılar...
Yeni nesil değil dostum. Yeni diye lanse edilmiş nesil. Makinenin gücü belli. Limitleri belli. Bu kadar üzerinde durulacak bir şey değil bence. Evet 60 ile 30 arasında fark var ama 30 altına düşmezse oynanır oyun. Konsol bu. Pc farklı bir şey. Gerekirse 2 kart takar 100 fps de alırsın. Önceki nesilde bu kadar lafı yapılmıyordu bunların. Ben buna şaşırıyorum.

BSC Misafiri

14.12.2013 20:27:36

-1
quote:

Orijinalden alıntı: The Benefit Neden bu kadar üzerinde duruluyor bunun anlamıyorum. Her dakka 30 fps mi 60 fps mi. Bilgisayar oyuncusuyum ben bu kadar takmıyorum :)
bende Pc oyuncusuyum ve oyunları 60 Fps ve üstü oynatacak bir Pc sahibiyim. ayrıca PS3 oyun konsolumda var fakat Pc deki 60 Fps den Konsoldaki 30 Fps geçtiğimde gözlerim cidde derecede ağrıyor ve akıcılık olmadığından rahatsız oluyorum tamda bu yüzden kendimi Pc oyuncusu olarak tanımlıyorum. sabit 60 fps oyunlara gözünüz alıştığında düşük Fps kabul edilemez hal alıyor. kaldıki Ps4 denilen konsol sözde yeni nesil konsol 30 Fps çok komik oluyor. Bunun savunulacak bir tarafı yok. bu konsol tırnak içinde yeni nesil bir alet ise oyunları min 1080p 60 Fps oynatmalı ki 6-8 yıl kullanılacak konsollar 2-3 sene sonra teknolojinin çok gerisinde kalmasınlar. saygılar...

OldGamers86

14.12.2013 19:16:34

0
Neden bu kadar üzerinde duruluyor bunun anlamıyorum. Her dakka 30 fps mi 60 fps mi. Bilgisayar oyuncusuyum ben bu kadar takmıyorum :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız