Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FF XIII-2'de Fragment Sistemi ve Caius Detayları

Caius'un sahip olduğu büyük güç başımıza bela olabilir mi?
     Gelecek yıl Playstation 3 ve Xbox 360'ta boy gösterecek olan Final Fantasy XIII-2'nin önemli karakterlerinden Caius ve oyundaki yeni Fragment adlı görev sisteminin ayrıntıları ortaya çıkmaya başlıyor.
 
     Öncelikle Caius'tan bahsetmek gerekirse onun tam adının "Caius Ballad" olduğunu söyleyebiliriz. Noel'in peşinde olan bu karakterin muazzam bir güce sahip olduğu söyleniyor. Oldukça soğuk bir karakter olan Caius duygularını belli etmiyor. O nedenle kimse onun asıl amacının veya düşüncelerinin ne olduğu konusunda bilgi sahibi değil.
 
     Fragment sistemi ise oyundaki bazı görevlere verilen isim. Zamanda yolculuk yapıp farklı bölgelerde paradoxları çözdüğümüzde bazı fragmanlarla ödüllendiriliyoruz. Bu fragmanlarda kültürler ve efsanelerle ilgili bilgiler bulunuyormuş.
 
      Final Fantasy XIII-2'nin FF XIII'te şikayet edilen noktaları düzelterek serinin hayranlarının gönlünü yine kazanmasını bekliyoruz. Square Enix yeni sistemler ve karakterler sayesinde bunu başarmak istiyor. Bakalım bu yenilikler serinin hayranlarını memnun edecek mi?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak andriasang Final Fantasy XIII-2 Final Fantasy 13-2 Square Enix JRPG PS3 Xbox 360
Sony ve Nintendo Konsol Yapmayı Durdurmalı Kingdom Hearts 3D'den Pinokyo Bölümü Görüntüleri

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XIII-2
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız