Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FF Versus XIII, 2011'de de mi Çıkmayacak?

 
 
    Final Fantasy hayranları Final Fantasy Versus XIII'ün çıkış tarihini artık duymak için eminim can atıyorlar. Fabula Nove Crstallis serisi adı altında çıkan Final Fantasy Versus XIII, FF: Agito XIII ile birlikte hayranları en çok bekleten oyunlar arasına girmişti ve oyunun seneye çıkabileceği söylentileri ortalıkta dolaşmaya başlamıştı.
 
    2011'de çıkacak umutları ile beklenen Final Fantasy Versus XIII için daha da karamsarlık yaratabilecek bir haberimiz var. Oyunun yapımcılarından Yoshinori Kitase'nin Gamescom'da verdiği röportaja bakılırsa oyunun seneye bile çıkacağı daha belli değil. Henüz çıkış tarihi konusu hakkında bir şey söyleyemeyeceğini belirten Kitase, 2011'e bağlanmanın hata olacağını söyledi
 
    Tokyo Game Show 2010'da FF Versus XIII için çıkış tarihi verilmesini umuyorduk. Ancak Kitase'nin bu sözlerine bakılırsa böyle bir duyuru zor görünüyor. En azından yeni video, bilgi veya görüntüyü bu seferki fuarda görebiliriz diye düşünüyorum. Hatırlayacağınız üzere Versus XII, E3 ve GamesCom'u es geçmişti.

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak final fantasy 13 Final Fantasy Versus 13 square enix yoshinari kitase çıkış tarihi 2011 gamescom tokyo game show
Resistance 3, Önümüzdeki Sene Naruto'nun Amerika Çıkışı Belli Oldu

BSC Misafiri

26.8.2010 11:06:06

0
bu adamlar 4 yıldır ne yapıyor çok merak ediyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XV
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız