Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

F1 2020'ye İlk Bakış

 
Codemasters, F1 2020 için ilk oynanış görüntülerini paylaştı. Zandvoort pisti gösteriliyor.
 
F1 2020 PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia için 10 Temmuz'da çıkacak. Bu yıl en büyük eklentiler My Team ve Split-Screen modları. My Team modunda oyuncular kendi sürücüsünü ve takımını oluşturarak sponsorunu, motor tedarikçisini ve takım arkadaşını seçebilecek. Sürücü ve yönetici rolünü aynı anda deneyimlemenize olanak sağlayacak. Split-Screen modunda ise bölünmüş ekranda bir arkadaşınızla beraber oynayabileceksiniz.
 
Oyun şu anda ön siparişte. Steam'de Seventy Edition 92,00 TL ve Deluxe Schumacher Edition 109,00 TL. Xbox Store'da Seventy Edition 197,00 TL ve Deluxe Schumacher Edition 226,25 TL. Deluxe Schumacher Edition içeriği: Jordan 191, Benetton B194, Benetton B195 ve Ferrari F1-2000 araçları, Michael Schumacher oyun içi modeli, yarış giysisi, kask tasarımı, podyum kutlaması ve çok oyunculu modda araç kaplamaları.

Oynanış görüntülerini aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
F1 2020 Codemasters Formula 1 yarış PS4 Xbox One PC Stadia
Oyun Geliştiricileri Konferansı Dijital Olarak Düzenlenecek Dreams'in Demosu PlayStation Store'da Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
F1 2020
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız