Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EverQuest II: AoD İçin Ön Sipariş Zamanı Daralıyor

Yakında Free-To-Play olacak bir oyun için pahalı değil bu oyun?

     EverQuest II'nin yeni gelecek olan eklenti paket Age of Discovery'i ön sipariş etmek isteyenler için son gün 5 Aralık olarak belirlendi.
 
     Standart ve Digital Collectors Edition olarak belirlenen ön siparişler oyunun hayranları için oldukça ilginç eşyalar barındırıyorlar. Standart Edition'la sadece Cloak of the Truespirit ve Dungeon Maker Unique Monster Spawner #1'e sahip olabiliyorken, eğer Digital Collectors Edition'ı tercih ederseniz bu iki eşyanın yanı sıra bir de, Dungeon Maker Unique Monster Spawner #2, Armored Flying Pegasus Mount (Pegasus bineği), Beastlor Warder Pet (Oyun içi evcil hayvan), Lavastorm Prestige Evi, Zindan yapmak için harita, Robe of the Truespirit'e de sahip olabileceksiniz.
 
     Age of Discovery'i keşfetmek isteyenler Standart Versiyon için 39.99$, Digital Collectors Edition'ı edinmek isteyenler varsa da 59.99$'a oyunlarına kavuşabilecekler.

Bu haberin bağlantısı
URL
PC MMORPG Sony Online Entertainment SOE Ubisoft EverQuest II Everquest
Call of Duty: Black Ops Zombies Çıkıyor PES 2012 3D'den Yeni Görüntüler

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
EverQuest II
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız