Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Eski Sonic Hayranlarını Memnun Etmek Kolay Değil"

Sonic Generations cıvıl cıvıl grafiklere sahip

     Sonic hala Sega'nın en önemli oyunlarından birisi. Bu serinin büyük hayran kitlesi ve satış rakamları Sega'yı her zaman yeni bir Sonic oyunu yapmaya itiyor. Buna rağmen firma serinin eski hayranlarını bir türlü tam olarak memnun edemedi.
 
    Sonic Generations'ın yapımcı koltuğunda oturan Takashi Îzuka da bu duruma şu sözlerle dikkat çekti:
 
      "Eski Sonic oyunlarındaki oynanış öğelerini seven kişileri memnun etmek oldukça zor, bu nedenle geliştirici ekibimiz her zaman yeni oynanış öğeleri sunmak için çabalıyor. Buna rağmen, Sonic’in 20. yıl dönümünde eski oynanış öğelerini de sunduk, bu yüzden Sonic'in eski hayranları da Generations'ı beğenebilir. Ayrıca Wiiware'de yayınlanan Sonic 4 serisine devam etmek ve yeni oyunlar geliştirerek serinin hayranlarını eğlendirmek istiyoruz."
  
     Sanırım eski Sonic oyunlarının hayranlarının o günlerdeki eğlenceyi bir daha bulmaları mümkün değil; çünkü yeni oynanış öğelerinden memnun olmayacak gibiler; ayrıca Sega da eski oynanış öğelerini aynen yeni oyunlara da uygulayamaz; çünkü bu defa da değişiklik yapmadı diye suçlanacaktır.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak nintendoeverything Sonic Generations PS3 Xbox 360 3DS Sega platform Takashi Iizuka
FIFA 12'nin Wii Sürümünden Ekran Görüntüleri Mega 64 Ekibinden Catherine Parodisi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

7.8.2011 22:06:40

+1
çok malsınız siz nerden anlıyıcaksınız bizim bi daha eski günlerdeki eğlenceyi bulamayacağımızı bi bildiğinizmi var sega biz hayranlar için çabalıyor yenilik getirmeye çalışıyor helal olsun onlara ama sizin gibi oyun siteleri sonic oyunlarına kötü puanlar verdikleri için hayranlarda oyunu oynamaktan vazgeçiyor biliyorum birazdan eksiler basılır yada yorumum silinir ama size bu konu hakkında yorum düşmez!Adamların işide zor hayranlar nostalji istiyor adamlar nostalji yapıyor oyun siteleride pat eksiyi bası veriyor sonra adamlar yenilik getiriyor nostalji yok die eksiyi basıveriyolar! SALAKSINIZ!

tablocu

7.8.2011 15:06:58

0
çok doğru son zamanlarda bu güzel kirpiyi saçmalıklara alet ettiler
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sonic Generations ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız