Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Eski EA Patronu Patrick Söderlund'ın Stüdyosu PVP Shooter Oyunu Yapıyor

 
Electronic Arts ve Battlefield geliştiricisi DICE'ın eski üst düzey yöneticilerinden Patrick Söderlund 2018'de şirketten ayrılmıştı ve aynı yıl Embark Studios'u kurdu.

Stüdyonun ilk projesi oynaması ücretsiz üçüncü şahıs co-op aksiyon oyunu geliştirilmeye devam edilirken ikinci bir proje üzerinde daha çalışıldığı duyuruldu.

Patrick Söderlund, Medium üzerinden yaptığı açıklamada "Bazılarınız bize ulaşıp yeni yayınladığımız iş ilanını sordu. FPS deneyimi ile ilgili olan. O yüzden evet, ikinci oyunumuzun geliştirilmesine başladık ve evet, bir PVP shooter oyunu."

"Ağırlıklı olarak takım oynanışına dayanan bir konsepte sahip ve dinamizm, fiziksellik ve yıkım ön planda ve merkezde. Oyun sektörünün en deneyimli FPS geliştiricileri bizimle birlikte çalışıyor ve eğer onlarla birlikte bu projede çalışmanın eğlenceli olacağını düşünüyorsanız açık pozisyonlara bir göz atmalısınız."
 
Yukarıdaki konsept görsel PVP shooter oyununa ait. Şimdilik pek başka bir bilgi bulunmuyor. 
 
Embark Studios ilk oyuna ait teaser paylaştı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer
Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri Töreni 22 Kasım 2020, Pazar 16:00'da Gerçekleştirilecek Far Cry 6 Çıkış Tarihi Microsoft Store'da 25 Mayıs 2021 Olarak Listelendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Yanfo

19.11.2020 11:39:20

0
Bıkmadılar Battle Royale yapmaktan. O kadar güzel grafik ve atmosferi, güzel bir hikaye ile sunsalar, güzel satış rakamlarına ulaşırlar halbuki.

Revrains

19.11.2020 11:22:57

0
Çoğu geliştirici anlamadı sanırım sıradan pvp shooter yapınca batıyorsunuz umarım farkli yenilikler getirebilirler

BSC Misafiri

19.11.2020 08:13:04

+4
birisi beni 90 ların başına geri ışınlasın, bende ona hayatım boyunca dua edeyim. bıktım usandım yemin ediyorum online ınız batsın açık dünyanız batsın, battle royaleiniz batsın..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız