Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Eski BioShock Geliştiricileri Yeni Bİr Hayatta Kalma Oyunu Duyurdu


       Daha önce BioShock, Halo, Guitar Hero ve Rock Band serilerinde çalışan bünyesinde BioShock'un sanat yönetmeninin de yer aldığı oyun geliştirme ekibi yeni bir hayatta kalma oyunu için Kickstarter'a başvurdu.
 
        The Flame in the Flood adındaki yapım izometrik kamera açısına sahip, kıyamet sonrası dünyada geçen bir hayatta kalma oyunu.  Geliştirici ekip Huckleberry Finn, Life on the Mississippi, Heart of Darkness, Mud, ve Beasts of the Southern Wild gibi yapımlardan ilham aldıklarını, tüm bu yapımların karamsallığını, ilginçliğini, sanatsallığını ve macera yapısını bir oyuna aktarmak istediklerini belirtiyor. Toplumun tamamen değiştiği bir dünyada geçen The Flame in the Flood oldukça hoş bir görsellik sunuyor.
 
       150,000 dolar toplamayı hedefleyen yapım ilk gününde 43,495 dolar toplamış durumda. Oyun hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak isterseniz veya oyunu desteklemek isterseniz The Flame in the Flood'un Kickstarter sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
the flame in the flood survival hayatta kalma pc kickstarter bağımsız indie
Microsoft, FlexSense Adında Esnek ve Şeffaf Kontrolcü Protopini Tanıttı Myst, TV Dizisi Oluyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Gilthaniel

8.10.2014 17:46:30

0
Oyunun ışıklandırmaları ve renk paleti bence muhteşem ama bana harita kısıtlı geldi.kickstarter sayfasında harita paylaşılmış yaklaşık 10-12 saatte bitecek bir oyuna benziyor yine de hoşuma gitti takibe alıyorum teşekkürler haber için.

MantarTheGreat

8.10.2014 15:03:31

+1
Hay kickstarterınız batsın be.

r0ket

8.10.2014 12:04:03

0
videoyu izledim torchlight yapısında bi hayatta kalma oyunu gibi geldi bana. ancak videdan gördüğüm kadarıyla bir dont starve kadar etkileşimli gelmedi bana oyun. tabi karar vermek için daha çok erken. umarım iyi olur türe çeşitlilik katar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Flame in the Flood
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız