Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Episodes From Liberty City sadece 160.000 sattı

Lost and the Damned ve Ballad of Gay Tony'de Nico karakterini oynamıyoruz.
Bildiğiniz üzere Grand Theft Auto 4'ün 2 indirilebilir içeriği (Lost & The Damned, Ballad of Gay Tony) tek bir disc'te toplayarak GTA: Episodes From Liberty City adı altında Xbox 360'a özel olarak geçtiğimiz haftalarda rafları boylamıştı. Analistlerin ilk duyurulduğunda "2.25 ve 2.75 milyon arası satacaktır" tahminleri olmasına rağmen son verilen rakamlar bu tezi çürütür doğrultuda...


Ekim ayının 29'unda çıkan Episodes From Liberty City'nin sadece Amerika'da 28 Kasım'a kadar olan satışlarına bakıldığında sadece 160.000 kopya sattığı görülüyor. Bu rakamın bu denli düşük olması oyunun Disc olarak satışa sürülmeden önce Xbox Live'den indirilebilir içerik olarak satılmasına bağlandı.


Bu kötü manzaraya karşın Take-Two umutlarını yüksek tutuyor. Sene sonuna dek 1 ile 1.5 milyon arası satış rakamlarına ulaşacaklarını iddia eden Take-Two yöneticileri bu ek paket niteliği taşıyan oyunun diğer platformlara ne zaman taşıyacağı ise hala merak ediliyor. Bu arada Microsoft'un Episodes From Liberty City'nin Xbox 360'a özel olması için Take-Two'ya 50 milyon dolar verdiğini de belirtelim.


Kaynak

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Ballad of Gay Tony GTA 4
Bu Oyun Kızlarla Konuşmanıza Yardım Edecek! Goal! iPhone'da

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız