Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Epic Mickey 2 Multiplatform Olarak Geliyor"

Epic Mickey oldukça başarılı bir oyundu
      Nintendo Wii'ye özel olarak piyasaya çıkan ve oyun otoritelerinin beğenisini kazanan Epic Mickey'nin devam oyunu ile ilgili söylentiler devam ediyor. Bu defa Disney'in bir basın bültenini yanlışlıkla yayınladığı ve Epic Mickey 2'yi duyurduğu söyleniyor.
 
      Basın Bülteninde yer alan bilgilere göre oyun 2012'nin Sonbahar döneminde piyasaya çıkacak ve Wii'nin yanı sıra Playstation 3 ve Xbox 360 için de piyasaya sürülecek. Basın bülteninde oyunun içeriğine yönelik bilgiler de bulunuyor.
 
      Öncelikle oyunda tek kişilik desteğin yanı sıra co-op özelliğinin de bulunacağı söyleniyor. Oyunculardan biri Mickey'i yönetecekken diğeri ise Oswald the Lucky Rabbit'i yönetme şansını yakalayacakmış. Oswald bir helikopter gibi uçabilmesinin yanı sıra elektrik saldırısı da düzenleme yeteneğine sahipmiş. Ayrıca seçimlerimize göre oyunun sonunda da değişiklik yapma şansına sahip olabilecekmişiz.
 
      Epic Mickey'in ilk macerası Junction Point Studios tarafından geliştirilmişti ve oyunun tasarımcısı ise Warren Spector'dı. Sadece Wii'ye çıkmasına rağmen 2 milyondan fazla satan oyunun devamı umarız resmi olarak duyurulur.   
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Game Informer Epic Mickey Wii Disney Junction Point Studios Epic Mickey 2
Transformers: Fall of Cybertron'dan Yeni Görseller Virtual Console Güncellenmeye Devam Ediyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Mickey
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız