Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games'ten Batman'li Grafik Açıklaması

Mark Rein

     Unreal Engine ile tanınan oyun firması Epic Games'in başkan yardımcısı Mark Rein, oyuncuların sürekli olarak artan, daha da gerçekçi görsellik talebini Batman serisinin ilerleyişine benzeterek, "Kısa hayatım boyunca, Adam West'in 60'lı yıllarda canlandırdığı Batman'den, bugünkü Christian Bale'in Batman'ine kadar seyredegeldim. Şu an geri dönüp eski seriyi izlemek güç ve insanlarda zaten genelde bunu yapmıyorlar. Görselliği geliştirmek her zaman önemlidir. İnsanlar çok yavaş evrim geçirirler ama zevkleri bundan katbekat hızlı gelişir. Bu hemen hemen tüm eğlence sektörü için geçerlidir." dedi.
 
     Mark Rein ayrıca, oyuncuların isteklerinin, teknolojinin yaygınlaşıp sıradanlaşmasıyla arttığını ve sadece beş yıldır piyasada olan iPhone'un öncesinde, mobil oyunların nasıl göründüğünü düşünmemizin yeterli olacağını belirtti.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Now Gamer Epic Games iPhone Mark Rein
Lego Batman 2 Karakter Paketleri Satışa Sunuldu Batılılar Görsellik, Japonlar Oynanışa Odaklanıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

S.P.E.C.I.A.L.

10.8.2012 15:39:04

+1
oyunlarda da yönetmen olur, yazar olur. nolan mutlaka bir film yönetirkenki gibi herşeye hakim olamaz çünkü oyun yapımını bilmiyor ama bir oyunda parmağı olsa o oyunun ne kadar güç kazanacağını tartışmak gereksiz. ilgilenmez orası ayrı tabi.

hamitkursun

10.8.2012 15:12:43

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Yeni Gears of War'ın başına Christopher Nolan'ı koyacaksın. Yılın oyunu olmazsa bende adam değilim.
Filmle oyun ne alakası var kardeşim ya, iyiki iki film izlediniz.

BSC Misafiri

10.8.2012 14:50:46

0
Yeni Gears of War'ın başına Christopher Nolan'ı koyacaksın. Yılın oyunu olmazsa bende adam değilim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız