Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games'in bu haftaki 332 TL'lik iki oyununu kütüphanenize eklemeyi unutmayın!

 
 
Her hafta ücretsiz oyunu ve oyunları kullanıcılara sunan Epic Games'in bu haftaki oyunları erişime geçtiğimiz günlerde açıldı. Bu hafta oyuncular hayatta kalma aksiyon oyunu Breathedge'ı ve simülasyon spor oyunu Poker Club'ı kalıcı bir şekilde Epic Games kütüphanesine ekleyebilir. Oyunları 4 Nisan Perşembe TSİ 18:00'a kadar ücretsiz olarak edinebilirsiniz.
 
Breathedge 
 
 
 
Açık bir uzay macerasını bizlere sunan Breathedge içerisinde tek amacımız hayatta kalmak. Uzay gemisi kazasının ardındaki gerçeği ortaya çıkaracağımız oyunda hayatta kalmak ve enkazı keşfetmek için araçlar üretebilecek, taşıtları kullanabilecek ve uzay istasyonlarını kontrol edebileceğiz. 
 
 
Poker Club 
 
 
 
Kapsamlı poker simülasyonuna Poker Club'ta biz oyuncular Küresel Poker Tour ile profesyonel bir poker oyuncusunun hayatını yaşayabileceğiz. Oyun içerisinde bir kulübe katılarak çevrimiçi turnuvaları girecek ve burada ismimizi duyurmaya çalışacağız.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Epic Games Epic Store Ücretsiz Oyun
Submerged: Hidden Depths - İnceleme FromSoftware'in yeni oyunu Armored Core 6'nın fiyatı ve çıkış tarihi açıklandı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Games
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız