Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games'in Yeni Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı: Eklemeyi Unutmayın!

 
 
Her hafta ücretsiz oyunu ve oyunları kullanıcılara sunan Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunu bildiğiniz üzere erişime açıldı. Şu anda ritim tabanlı aksiyon macera oyunu Aerial_Knight's Never Yield'ı kalıcı bir şekilde Epic Games kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Oyunu 7 Mart Perşembe TSİ 19:00'a kadar ücretsiz olarak edinebilirsiniz.
 
Aerial_Knight's Never Yield
 
 
 
Ritim tabanlı bir sistemi bünyesinde barındıran ve sürekli olarak koşabileceğimiz bu macerada gizemli bir karakteri kontrol ediyoruz. Oyunda gerçekleri ortaya çıkarmak için olabildiğince hızlı koşmaya çalışıyor ve çeşitli zorlukları aşmak için elimizden geleni yapmaya koyuluyoruz.

Geliştirici ekibin belirttiğine göre oyun ortalama bir aksiyon filmi uzunluğunda. Yani yaklaşık olarak 1,5 saatlik bir deneyimi bizlere sunuyor. Şu anda oyun Epic Games kapsamında tamamen ücretsiz bir şekilde bizlere sunuluyor. Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız bu yapıma göz atmanızda yarar var.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Epic Games Epic Store Ücretsiz Oyun
Saber Interactive, KoTOR Remake ile 500 Milyon Dolara Satıldı! EA, Battlefield Stüdyosu Ridgeline Games'i Kapattı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Games
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız