Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı!

 
 
Steam platformuna rakip olan Epic Games kullanıcılara ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor. Şimdi ise bir sonraki hafta bizlere sunulacak olan oyunun sızdırıldığını aktarabiliriz.
 
Sızıntılar billbil-kun'dan geliyor 
 
 
 
Bir sonraki haftanın ücretsiz oyunu bugün Türkiye saati ile 18:00'de belli olacak. Ancak bu saat öncesinde sızdırılan bilgilere bakacak olursak The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition'ın kullanıcılara 4 Nisan ile 11 Nisan tarihleri arasında sunulacağını söyleyebiliriz. Bu sürüm daha önce Epic Games platformunda bizlere sunulmuştu ancak alamayanlar ve kaçıranlar için güzel bir fırsat diyebiliriz.
 
The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition, Obsidian Entertainment tarafından geliştirildi ve Private Division tarafından yayınlandı. Öte yandan bugün Türkiye saati ile 18:00'de aksiyon-macera platformu oyuna "Islets" kullanıcılara ücretsiz bir şekilde sunulacak. Bu oyunu da kütüphanenize eklemeyi unutmayın.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Epic Games Epic Store Ücretsiz Oyun
PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

30.3.2024 01:59:21

0
Epic games'e fazla bakmıyorum artık çoğu ücretsiz oyunu pixel veya anime tarzında oluyor ve bu tarz oyunlarda ilgimi çekmiyor Noel etkinliğinde bile bir tane işe yarar oyun verdiler (marvel galaksinin koruyucuları) onun dışında diğer verdikleri oyunları eklemedim bile zamanında GTA5 ve mount and blade bannerlord hediye eden bir plartformdu şimdi ise sadece boş beleş oyunlarla göz dolduruyor doğru düzgün bir topluluk kısmı bile yok

BSC Misafiri

29.3.2024 13:29:13

+1
Epic Türk oyuncuları için hayattır!

BSC Misafiri

28.3.2024 22:34:39

0
Ayrıca Thief veriyor.

Dhalsim

28.3.2024 18:44:07

0
Thief oyununu da verecek haftaya
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Games
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız