Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games Store'un Vitrini Yenileniyor

Epic Games Eylül ayında yeni kütüphane görünümü seçenekleri, iyileştirilmiş yama boyutları, oyun süresi takibi, Geleneksel Çince dil desteği ve Türkiye'deki oyuncular için yeni bir ödeme yöntemi olan GPay gibi önemli özellikleri mağazasına getirdi ve daha fazlası yolda.
 
Önümüzdeki haftalarda yayınlanacak güncelleme ile birlikte mağazanın vitrini yenilecek. Epic Games tarafından belirtilene göre "Sergilenen koleksiyonlar da dahil olmak üzere yeni bir mağaza ve gezinme deneyimi. Hangi oyunların trend olduğunu görebilecek, türe göre filtreleyebilecek ve daha pek çok şey bulabileceksiniz. Böylece seveceğiniz oyunları eskisinden daha hızlı ve daha kolay bulabileceksiniz."
 
Bunun dışında Güçlü Müşteri Kimlik Doğrulaması (SCA) için yeni Avrupa yasal gerekliliklerine uymak üzere 3D Güvenli Ödeme için Müşteri Desteği, Tay dili desteği ve oyun sırasında Epic Games mağazanızla (örn. kütüphane, sosyal vb.) etkileşime girme yolları sunmaya odaklanan bir özellik de yolda.  
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC GAMER
Persona 5 Royal Giriş Bölümü Oynanış Videosu Assassin's Creed Serisinin Satışları 140 Milyonu Aştı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-C4151550C

28.9.2019 18:24:21

+1
Epic games adamdır be

00111011010

28.9.2019 14:42:43

0
Güzel görünüyor. Bunun dışında bir görsel daha var Browse ekranında çeşitli kategorilerde filtrelemenin mümkün kılınacağını gösteren. Mağazadaki oyunlar arttıkça sonunda hayvani boyutlardaki görsellerden de kurtuluyoruz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız