Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games Mağazasına Çevrimdışı Mod Eklendi

Epic Games, Epic Games mağazasına çevrimdışı modu eklediğini duyurdu.

Çevrimdışı mod nedir?
 
Çevrimdışı Mod, İnternete bağlı olmasanız bile Epic Games mağazasının işlevini kullanmaya devam etmenizi sağlar. Başlatıcı çevrimdışı olduğunuzda oturum açmanızı isterse “Giriş Yap” seçeneğini tıklamanız yeterli.
 
 
 
Bilgisayarınızda internet bağlantısı olduğunda arayüzde oturum açın, ''Daha Sonra Oturum Aç''ı seçerseniz çevrimdışı modda oturum açılır.
 
 
 
Başlatıcı internet bağlantısı algılamadığında arayüzde oturum açın, “Oturum Açmayı Atla''yı seçerseniz çevrimdışı modda oturum açılır.
 
Birçok oyun sorunsuz şekilde çevrimdışı çalışabilirken özellikle Fortnite ve Spellbreak olmak üzere bazı çevrimiçi odaklı oyunların çalışmadığını unutmayın.
 
Çevrimdışı modun dışında bir diğer yeni özellik olarak önümüzdeki haftadan itibaren ücretsiz oyun bildirimini alacaksınız: Thimbleweed Park. İlerideki ücretsiz oyunlar indirilmeye ve oynanmaya hazır olduğunda size bilgi verilecektir. 
 
Epic Games ileride mağazaya daha fazla özellik ekleneceğinin sözünü verdi. 

Bu haberin bağlantısı
URL
22. D.I.C.E. Ödülleri'nde God of War Dokuz Ödül Kazanmayı Başardı Flower PC için Çıktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Jack Rabbit Slims

15.2.2019 19:17:22

+1
Steam'le bir tutulamaz. Steam meydanı boş bulmuş, Windows 98'den kalma uisini bile yıllardır güncellemeyen bir şirket. Epic ise taze kan. Böyle devam et Epic, Steam'in çok bir tarafı kalktı. Zaten şu an baktığında indie hariç pek oyun bile gelmiyor artık Steam'e. Herkesin kendi mağazası var.

Drktower

15.2.2019 10:38:07

+2
Epic Games oyunları tek kendi mağazasında dayatarak çok tepki çekti. Toparlamaya çalışırken bocalıyor. Çoğu kişi Fortnite için yaptığı saçma reklamlardan dolayı da sevmiyor. Bana kalırsa ilk olarak bu reklam departmanında köklü bir değişiklik yapmalılar. Farkında olmadan marka değeri diye bir şey bırakmıyorlar. Zaten Apex legends gibi BR oyunları da oyuncu gittikçe iyice paranoyak oldular.

KortX

15.2.2019 10:12:33

0
Şöyle bir durum da var. Steam çıktığında alternatifi yoktu ve rahat rahat gelişmesini tamamladı. Ayrıca Steam'de yapılan şeyi Epic 1-2 yıl içerisinde bana sorarsan yapabilir. Neden dersen Steam bu konuda ilk örnekti. Nasıl yapılacağı planlandı ve 15 yılda ona göre şekillendi. Epic'in önünde ise bir örnek var.

BSC Misafiri

14.2.2019 23:32:13

0
quote:

Orjinalden alıntı: Manhunt Three
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bizi bitirdin be epic.. Sayende Metro ne zaman erişime açılacak bilemeden sincap gibi bekliyoruz..
1 yıllık olduğundan haberin yok mu ?
Var da birader bilemem önceden hiç pre order yaptın mı oyun. Steam de geri sayım olurdu biz de anlardık +2 nmi yoksa bölge kilidi var o yüzden tam 00:00 da mı başlayacağız oyuna diye.. Şimdi öyle bir şans yok. Gece kaçta oynayacağız belli değil onu demek istedim.

Watton1

14.2.2019 23:27:36

0
Steam'ı hesabı katarsak steam 2004'te çıktı bu hale gelmesi 2019'u buldu basit bir hesapla 15 yıl daha beklersek steam'ın özelliklerine kavuşabilir 15 çok değil sayılı gün çabuk geçer

Manhunt Three

14.2.2019 22:48:34

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bizi bitirdin be epic.. Sayende Metro ne zaman erişime açılacak bilemeden sincap gibi bekliyoruz..
1 yıllık olduğundan haberin yok mu ?

BSC Misafiri

14.2.2019 22:21:21

+1
Bizi bitirdin be epic.. Sayende Metro ne zaman erişime açılacak bilemeden sincap gibi bekliyoruz..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız