Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games, Gelecek Nesil Adına Destek İstiyor


     Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan Unreal Engine 4'le birlikte Epic Games, gelecek nesil adına ilk gösterimi yapmıştı. Ancak Epic Games, bu yolda kendini bayağı bir yalnız hissediyor gibi..
 
     Wired'a konuşan Epic Games'ten Cliff Bleszinski, diğer firmalardan da gelecek nesil için destek bekliyor. Konuyla ilgili konuşan Bleszinski, "Epic Games'in ve Unreal Engine 4'ün omuzlarında gelecek nesil için büyük bir yük var. Tüm bunlara rağmen Sony ve Microsoft'a asıl desteği biz veriyoruz." sözleriyle birlikte, konuşmanın amacını belli etti. 
 
     Konuşmasının devamında oyun dünyasının tanınan ismi, "Tim Sweeney, neredeyse her gün her iki cepheye de telefon açıp hem motivasyon sağlıyor, hem de gelecek nesil konsollarının nasıl olduğuna yönelik bilgiler alıyor. Ancak bu konsollara yönelik diğer isimlerden de büyük bir atılım yapılması gerek. Çünkü bizler de, oyuncular da gerçek zamanlı Avatar kalitesini gelecek nesilde yakalamayı hedefliyoruz." sözlerini söyledi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
unreal engine 4 unreal engine epic games next gen xbox playstation pc
League of Legends Oyuncularından 480 Bin Dolar Diablo 3'ün Konsol Durumu Hala Belirsiz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

deerhunter1980

23.5.2012 15:39:42

0
ya herifler cok haklilar kardesim istedigin kadar iyi oynanis iyi hikaye olsun grafikler cop oldukdan sonra pekde istahimiz kalmiyor oyunu oynamak icin.Bravo Epic e yaptiklari ciddi bi isse sanirim katkilari olur bu duruma.Su an gozuken o ki her iki firmada bize sadce makyajlanmis oyunlari sunmak istiyorlar adamlarinda dedigi gibi kimse bole bise istemiyor biz gercek yeni nesil gormek istiyoruz bu neslin suslenmis hali degil.

aykut291

21.5.2012 11:40:08

0
Tabiki Grafikte önemli. Yeni Nesilde bizi şaşırtacak grafikler bekleriz.Ama sadece Grafikle olmuyo.Yeni nesil Oyunlar daha kapsamlı içeriği daha geniş Oyunlar olmalı. Örnek veriyom Skyrim Grafikleri çoğu kişi tarafından eleştirildi ama içeriği okadar güzelki daha hayla oynamaktan sıkılmadım. Öyle olmalı Oyunlar.İçeriğe paso grafiği dayayıp Senaryodan Oynanıştan Yapay zekadan yoksun Oyunları Bu nesilde olukca çok fazla gördük Bir Sonraki nesilde Öyle olmaz umarım benim görüşüm bu şekilde...

BSC Misafiri

21.5.2012 10:19:59

0
Epic Games'e kalırsa yeni nesil hemen yarın gelsin çünkü ue3 artık para kazandırmıyor üstelik yapımcılarda henüz ue4 için sıraya girmedi böyle giderse zarar açıklayacaklar ama sony ve ms 2013'te duyurup 2014 sonbaharında veya yazında çıkaracak oda birkaç oyunla çıkacak asıl patlama 2015'te olacak başka türlüsü şu saatten sonra mümkün değil ben hiçbir konsolun duyurulduğu gibi çıktığını(revizyonlar hariç) veya duyurulduktan sonra 1 yıl geçmeden çıktığını görmedim ayrıca ms henüz konsolu donanımsal olarak tasarladığı haberlerini görüyoruz donanım oturduktan sonra oyun geliştirme süreci tam olarak şekillenmeye başlar şuan görüyoruzki donanımsal olarak oturmuş bir konsol yok henüz ayrıca cpu teknolojilerine baktığımızda 2014'te çıkarmak mantıklı çünkü cpu teknolojisi 2014-2015 yıllarında tek çekirdekten çift çekirdeğe geçmek gibi bir devrim yapacak çok düşük enerjiyle çok ama çok yüksek performans geliyor intel yol haritasına bakarsanız görürsünüz genelde cpu üreticilerinin yol haritaları birbirine benzer xbox cpu'sunu kim üretirse üretsin bence intel yol haritası bizim için referans.

turbo-powwer

21.5.2012 03:44:54

0
Arkandayız Epic :D

oyuncu11790

21.5.2012 00:33:59

+3
yeni nesil olayı firmalar tarafından genellikle görsel yanı ön plana atılarak lanse ediliyor birde yeni konsollar bekleniyor havası hakimde şimdi bilgisayara milyarlık kart alan adamın suçu ne ? çoktan yeni nesle geçen bilgisayarın gücünü zorlayan oyunlar bir elin parmağını geçmeyecek kadar az....onuda geçtim hadi konsollarda sıçramayı yaptılar o sıçrama şuan ki bilgisayarlara eşit seviyeye gelmekten öte olmayacak bence firmalar görsel olarak göz boyama işine kalkışacaklarsa buna yeni nesil demesinler...başta yapay zeka ileri seviyeye getirilmeli farklılıklar kazandırılmalı oyunlara yenilikler getirilmeli eğer böyle olursa yeni nesil demeyi hak eder

BSC Misafiri

21.5.2012 00:02:22

-2
Helal adamlara çok çalışkanlar. Donanımcılar ellerindeki demode stokları eritmek için yazılımcılarsa tembelliklerinden aksi yönde demeç veriyor, ama yeni nesil oyun teknolojilerinin zamanı geldi, gerçekçi olmak lazım. Neymiş heavy rain yapımcısı aksini idda etmek için 2de1 kara tech demoyu örnek veriyor. Kusura bakmasın ama kara güzel işlenmiş duygusal bir hikayeydi sadece. Görsellik bu uncharted ötesinde değil. Bide UE3 ile hazırlanmış bi samartian örneği var, yeni nesil neye benzer diye merak ettiğimiz dönemde bu neslin teknolojisiyle kimsenin yapamadığını yapıp ağızları açık bıraktı. Hala daha iyisini gösterebilen yok cgi trailer da dahil! Kısacası epic bu sektörde en az konuşup en çok iş yapan. Güvenim tam, bu adamlar real-time avatar ayarında oyunlar da görmemizi sağlar.

E4EN

20.5.2012 23:51:59

0
Yeni nesil gelince konsol satışlarında patlama yaşanacak demedi demeyin.Çoğu kişi pc toplamaz diye düşünüyorum çünkü GTX680 bile yeni nesile low-medium arası açar gibime geliyor.

REV0

20.5.2012 22:46:41

+3
başlığa bakınca cepten 5 liralık SMS atacağız sandım

tnszfr

20.5.2012 22:27:22

0
quote:

gerçek zamanlı Avatar kalitesini gelecek nesilde yakalamayı hedefliyoruz.

maffay__musty

20.5.2012 21:48:47

+2
oyunlarını eğer hiç bir platformu es geçmeden çıkaracaklarsa hep destek tam destek..

CeyCeySaN

20.5.2012 21:48:03

+1
Gelsin yeni nesil bende onu dört gözle bekliyordum ya.Şimdiki oyun fiyatları zaten 120 t.l den başlıyor hele birde yeni nesil gelirse onun oyunlarının fiyatı ne olur bilinmez.Şuan için gerek yok grafik önemli değil oynanabilirlik önemli bunu anlasalar bir.

Sir Maximus is BACK

20.5.2012 21:35:07

+3
Grafiksel olarak büyük bir sıçrama olmalı gelecek nesil için. Epic Games'e destek
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız