Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games Bu Hafta 914 TL'lik İki Oyunu Ücretsiz Veriyor!

 
 
Her hafta ücretsiz oyunu ve oyunları kullanıcılara sunan Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunları bildiğiniz üzere geçtiğimiz Perşembe günü erişime açıldı. Şu anda simülasyon bulmaca oyunu Model Builder'ı ve aksiyon rol yapma oyunu Soulstice'ı kalıcı bir şekilde Epic Games kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Oyunları 5 Ekim Perşembe TSİ 18:00'a kadar ücretsiz olarak edinebilirsiniz.
 
Model Builder
 
 
 
Model Builder temel olarak modellerinizi kesebileceğiniz, birleştirebileceğiniz, boyayabileceğiniz ve ardından özelleştirebileceğiniz bir yapıyı sunuyor. Oyunda Uçaklar, tanklar, gemiler, figürler ve çok daha fazlasını inşa edebiliyorsunuz. Kendi araç setinizi genişletmek için adım atacağınız yapımda yaptıklarınızı kâr amacıyla satabiliyorsunuz. 
 
 
Soulstice
 
 
 
Soulstice, fantastik bir dünyada geçen bu yüksek tempolu ve aksiyon dolu bir rol yapma deneyimini bizlere aktarıyor. Oyunda yetişkinliğe adım atma hikâyesinde azılı rakiplere ve baş düşmanlara karşı büyük mücadeleler veriyoruz. Aynı zamanda burada gizemli sırlarla dolup taşan karanlık bir dünyayı keşfedebiliyoruz. Diğer taraftan farklı savaş sistemlerinde uzmanlaşabiliyor ve iki kız kardeşin güçlerine hâkim olabiliyorsunuz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Epic Games Epic Store Ücretsiz Oyun
Phantom Fury Demosu Şu Anda Steam'de Mevcut Amazon Prime Gaming Ekim Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı: 1.250 TL Değerinde

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Games
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız