Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games Bu Hafta 115 TL'lik Oyunu Ücretsiz Veriyor!

 
 
Her hafta ücretsiz oyunu ve oyunları kullanıcılara sunan Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunu bildiğiniz üzere geçtiğimiz Perşembe günü erişime açıldı. Şu anda simülasyon strateji oyunu 911 Operator'ı kalıcı bir şekilde Epic Games kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Oyunu 21 Eylül Perşembe TSİ 18:00'a kadar ücretsiz olarak edinebilirsiniz.
 
911 Operator
 
 
 
911 Operator, acil servisleri yöneten insanların zorlu çalışmalarını konu alan bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda acil olarak gelen aramaları yanıtlıyor ve bu aramalara uygun bir şekilde tepki veriyoruz. Önceliğimiz oyunda ilk yardım talimatlarını vermekten geçiyor aynı zamanda gelen çağrılara tavsiyelerde bulunabiliyoruz. Örneğin bir acil durum vakasında doğru sayıda itfaiyeciyi, polisi ve ambulansı gönderebiliyor veya bazen çağrıyı tamamen görmezden gelebiliyorsunuz.
 
 
Oyun fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Epic Games Epic Store Ücretsiz Oyun
Yürümeye Çalıştığınız Baby Steps Önümüzdeki Yıl Geliyor Half-Life 3 için Geliştirilen Citadel Unleashed Modundan İlk Fragman Geldi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Games
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız