Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Citadel, Infinity Blade Adıyla Çıkacak


 
    Unreal Engine'in gücünü iPhone ekranlarında göstermek için hazırlanan Epic Citadel veya Project Sword olarak bildiğimiz tanıtım projesi isim değiştirerek yakında iPhone ekranlarında olacak.
 
     Daha önce 2010 yılında çıkacağı açıklanan oyunun şimdi 2010 tatil sezonunda çıkacağı söyleniyor. Tabi şimdi oyunda büyük bir fark var, artık oyunumuz Infinity Blade adını kullanacak.
 
    Daha önceki tanıtım amaçlı hazırlanan demonun aksine Infinity Blade tam bir oyun olacak; yetenek puanları, level atlama gibi klasikleşmiş öğeleri de oyunda bulabileceğiz.
 
    Bir milyondan fazla insanın Infinity Sword'un oyunun dünyasının ve görsellerinin tanıtıldığı demoyu indirdiğini söyleyen Epic Games başkanı Mike Capps, artık tam bir oyunla karşımıza çıkıp bizi etkileme niyetinde olduklarını söyledi. Infinity Blade, Epic Games'in iPhone'daki ilk oyunu olma özelliğini de taşıyor.

    Yukarıdaki ekran görüntüsüne bakarak bile oyunun ne kadar mükemmel grafiklere sahip olduğunu anlayabiliriz. Umarız Epic Games bu oyundan sonra iDevice'lara kendini kaptırıp diğer platformları unutmaz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
epic games iphone unreal engine project sword epic citadel Infinity Blade
Okamiden'in Çıkış Tarihi Açıklandı Rare, 3DS İçin Oyun Geliştirebilir

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Infinity Blade
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız