Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Enslaved'in Sanat Yönetmeni DMC Üzerinde Çalışıyor

Bu savaş Dante için fazlasıyla kişisel oldu bile

     Devil May Cry serisinin Capcom'dan devralan Ninja Theory yayınladığı ilk videoda Dante'yi emo'ya çevirince çok tepki almıştı. Dante'nin artık farklılaşması gerektiğini düşünen Capcom ise yeni durumdan şikayetçi değil.
 
    Peki DMC adıyla duyurulan yeni Devil May Cry nasıl bir oyun olacak? Bunu şimdiden kestirmek zor, çünkü oyun hakkında yeterli bilgi yok, ama oyunun dünyasının etkileyici olması muhtemel. Bunun nedeni ise Enslaved'in sanat yönetmeninin DMC üzerinde çalışıyor olması.
 
     Enslaved: Journey to the West'in o mükemme kıyamet sonrası atmosferini yaratan ekibin başında bulunan Alessandro Taini, kendi sitesindne yaptığı açıklamada DMC'nin görsel sanat yönetmeni olduğunu duyurdu.

     Umarız Enslaved'deki gibi  başarılı bir atmosferle karşılaşırız, zaten yeni DMC'deki Dante'in görünümü oyuncuların büyük bölümünün hoşuna gitmiyor, en azından mekanlar onları etkileyebilir.
      

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak siliconera DMC Devil May Cry Aksiyon Ninja Theory Capcom
Steam'de 10 Dolara Alınabilecek En Güzel Oyunlar PSP için Yeni Sengoku Basara Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

4.1.2011 15:09:09

0
Enslaved: Journey to the West gayet güzel bir oyundu eğer aynı yönetmense oyundan çok iey beklediğimi söylemek isterim :)

DevilMayCry0

4.1.2011 12:16:18

0
enslaved i oynamadım ama heavenly sword süperdi ben ps3 te oynadım ve oyunda atılan cismi (genelde bı ok oluyordu) gamepad'i sağa,sola,yukarı,aşağı yönlerine harekete ettirerek okun yönünü kontrol edebiliyorduk wii nin biraz daha sınrlı hali yani dmc de olurmu bilmem benzer bişey ama olursa çok güzel olur

wizard07

4.1.2011 11:30:00

0
Ortam ve dövüş komboları kesinlikle başarılı olacaktır.Heavenly Sword ve Enslaved ile Ninja Theory kendini ispatladı diye düşünüyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DMC ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız