Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Enric Alvarez, Mercury Steam Eleştirilerine Yanıt Verdi


     Castlevania: Lords of Shadow 2'nin geliştiricisi Mercury Steam'in eski çalışanlarından bir tanesi stüdyonun başındaki isim olan Enric Alvarez'i kendisini beğenmişlik, iletişim sorunu ve modası geçmiş teknolojiler kullanmakla suçlamıştı. Bu suçlamalar oyun basınında büyük yankı uyandırdı. Enric Alvarez ise bu konuda şu açıklamayı yaptı:
 
    "İnsanların eski bir çalışanın yalanlarına ve aşağılamalarına itibar göstermesini görmek üzücü. Nasıl bir dünyada yaşıyoruz böyle"
 
    Lords of Shadow 2'nin kalite konusunda ilk oyunun gerisinde kaldığı aşikar. Hemen hemen bütün oyun otoritelerine ve çok sayıda oyuncuya göre Lords of Shadow 2 üst düzey bir oyun olmaktan uzak. Enric Alvarez ile ilgili iddialar doğru mu bilinmez, ama bu iddialar kolay kolay unutulacak gibi değil.
     

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Twitter Castlevania: Lords of Shadow Castlevania: Lords of Shadow 2 mercurysteam konami ps3 xbox 360 aksiyon rpg pc
Söylenti: Call of Duty'nin Black Smith Kod Adlı Oyunu Geliştiriliyor Lords of the Fallen, Daha Çok Demon's Souls'a Benzeyecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

rambocuk

2.3.2014 21:09:23

-1
herşeyi anladımda oyunda 720 den yukarı çözünürlük yok

MiyopBey

2.3.2014 18:45:28

0
Ben oyuna henüz başlamadım güzel mi kötü mü bilmiyorum, ama şu durum beni deli ediyor. Lord of the Shadows çıktığında arkadaşlarıma deli gibi öneriyordum, çok harika bir oyundu. Ama onlar "O ne lan öyle" aptalca konuşup Multiplayer oyunlarda puan peşinde koşuyorlardı. Şimdi aynı adamlar çıkmışlar, ilk ve ikinci oyunun demosunu bile oynamadan "İlk oyun muhteşemdi batırmışsınız güzelim oyunu" - "Modern zaman ne alaka" - "Bu oyun çöp" şeklinde artistlikler yapıp, oyunu ve yapımcıyı yerden yere vuruyorlar. Bende çıldırıyorum. Biliyorum ki bu adamlar gibi bir dünya kişi var. Koyun sürüsü gibi birbirlerini tekrarlayıp duruyorlar.

Noctis_Strife

2.3.2014 14:25:05

0
Adam durduk yere birilerine b*k atıcak değil, itirafları söyleyen kişi büyük firmalarda çalışabiliecek kapasitede biri, birilerine suçlama atıp bir şeyler kazanma derdinde olması mantıklı değil.

BSC Misafiri

2.3.2014 14:22:01

0
bir kısım oyuncular artık oyunlardan o kadar çok şey bekliyorki ama ne beklediğini bilmiyor oyunları sadece grafik olarak görmekten baska,grafik iyi olur senaryo derler senaryo iyi olur dövüş mekaniği olmamiş derler vs vs oyun sana gerçek dünyadan kurtulup keyifli vakit gecirtiyorsa daha ne beklersin bir oyundan ? castelvenia serisini oynayıp bitirmiş biri olarak oyun güzel olmuş 8 puanı hak ediyor parası olan orginal alır olmayan indirir bu kadar basit

BSC Misafiri

2.3.2014 14:21:56

+2
o robot düşmanları hiç unutmayacam sanki 2000 lerde çıkan ninja kaplumbağalar 2014 yılındayız la :D

wisla

2.3.2014 13:33:59

-1
Oyunun içine ettiler halen kendini beğenmişlik tavırları nedir ya oyunun fanatiği olarak gerçekten üzüldüm. Castlevania serisi ile alakası bile olmayan bir oyun kaç yıldır oyun yapıyorsunuz profosyenel olmuşsunuz basit şeyleri görmeyecek kadar ..tal mısınız

ankara

2.3.2014 12:31:26

-2
Oyun berbat

altunuz

2.3.2014 12:28:19

+3
İnsan hatalarım olduysa özür dilerim veya hayır çalışanlarla aramızda iyi bir ilişkimiz vardı ama şu sebepten tökezledik der.Bu açıklama ise sanki tepeden bakıyormuş gibi bir izlenim bıraktı bende.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Castlevania: Lords of Shadow 2
+ TAKİBE
AL
38 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız