Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

En İyi Oyun Laptopları Efsanevi Oyunlar ile Birleşiyor

 
     En İyi Oyun Laptopları Efsanevi Oyunlar ile Birleşiyor

     Kusursuz güç, efsanevi oyun bilgisayarı ile birleşiyor. En gelişmiş ekran kartları ve en yeni nesil işlemcileri kusursuz bir şekilde bir araya getiren Monster, Metal Gear Solid tutkunları için benzersiz bir deneyimi amaçlıyor.

     Efsane’nin PC’ye Dönüşü

     En son Metal Gear Solid ile bilgisayarlara veda eden efsanevi seri MGS, yıllar sonra Metal Gear Solid V: Ground Zeroes ile ekranlarımıza hızlı bir geri dönüş yaptı. Her birimizin gönlünde taht kuran ve yıllardır konsol kullanıcılarını sevindirirken bilgisayar kullanıcılarını üzen efsanevi serinin, pc sürümü ilk duyurulduğunda eski bir dostumuza yeniden kavuşuyormuş gibi sevindik desek yeridir.

     Hikaye ise Metal Gear Solid Peace Walker’ın bıraktığı yerden devam ediyor. 1975 yılında Big Boss’un, Chico’nun hayatta kaldığını öğrenmesi ile başlayan hikaye, Omega adlı bir bölgede esir tutulan Chico ve Paz’ın kurtarılmasını konu alıyor. Ara sahneler ve sinematikler ile zenginleştirilmiş hikaye kısa süreli de olsa efsanevi serinin adına yakışır bir şekilde şekilleniyor.

     Elbette Metal Gear Solid’den beri hiçbir MGS oyununun PC için çıkmamış olması, efsane’nin PC’de nasıl bir performans sergileyeceği konusunda endişeleri de beraberinde getirdi. Çıkışını yaptıktan sonra ise gördük ki gerçekten üzerinde çalışılmış ve bilgisayarlara kusursuz bir şekilde optimize edilmiş bir oyun bizleri bekliyor.

     Efsane Oyunlar Monster ile Buluşuyor

     Grafik ve sistem gereksinimleri oldukça yüksek olan Metal Gear Solid V, mevcuttaki oyun bilgisayarlarını oldukça zorlayıcı bir grafik motoruyla geliyor. Atmosferi kusursuz yaşamak için ise sistem güncellemesi yaparak yeni bir oyun bilgisayarına geçmeniz gerekiyor. Tüm ayarlar yüksek kalitede inanılmaz bir frame rate oranını elde etmenizi sağlayan oyun, özellikle Nvidia ekran kartı ile en iyi performansını sergiliyor.

     Eğer siz de efsanevi seriye tekrar dönüş yapmayı düşünenlerdenseniz, bu noktada Monster devreye giriyor. MGS V’i yüksek çözünürlükte ve kusursuz bir atmosferde deneyimlemenize olanak veren Monster oyun laptopları, sunduğu en yüksek çözünürlüklü ekran kartları ve en yeni nesil işlemciler ile benzersiz bir güç elde etmenizi sağlıyor. Nvidia ailesinin ve Intel işlemci serilerinin gücünü diz üstü bilgisayarda birleştiren Monster oyun laptopları, kesintisiz aksiyonu ve oynanabilirliği bir arada sunuyor.

     Gelişmiş Monster Özellikleri ile En Etkin FPS

     Fps başta olmak üzere farklı oyun türleri ve oynanışlar için optimize edilmiş modeller, ihtiyacınıza uygun farklı serileri ile de ön plana çıkıyor. Tam anlamıyla bir oyun canavarı olan Monster Notebook modelleri, Abra, Semruk, Tulpar gibi ismini Türk Mitolojisi’ndeki canavarlardan almış serileri ile beklentilerinizi karşılamayı amaçlıyor.

     Etkin ısıl soğutma sistemi ve çift fanlı aksamları ile laptop oyun bilgisayarlarının en önemli problemlerinden biri olan ısınma sorununa çözüm getiren modeller, tüm parçaların uyum içerisinde çalışmasına olanak veriyor. Etkin bellek ve depolama seçenekleri ile geniş yer kaplayan oyunları kolaylıkla saklamanızı sağlayan modeller, kişiselleştirilebilir bir oyun deneyiminin kapılarını açıyor. Modelleri daha yakından incelemek ve Metal Gear Solid V: Ground Zeroes’u kusursuz bir atmosferde deneyimlemek için web sitesini ziyaret edebilir, seçiminizi yapabilirsiniz.
 
 
 
-Basın Bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
Wolfenstein: The New Order'ın Devamı Geliyor! Unsung Story 2016'ya Ertelendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Master_Evil

24.9.2015 15:16:28

0
laptoplar iyi güzelde fiyatları yüzünden yaklaşılmıyor ki

MonacoDoom

23.9.2015 21:57:43

+3
Bu kadar reklam verdirip para harcayacaklarına laptopların fiyatlarını düşürsünler ancak satarlar. Zaten ödediği vergi kuş boku kadar nerdeyse sözde yerli üretim diye, hala fiyatları tavan tutuyorlar.

ankara

23.9.2015 21:26:27

0
quote:

Orjinalden alıntı: There goes your life monster tavsiye etmiyorum
Casper nasıl??? İyi dimi :D

mementopolis

23.9.2015 19:37:18

0
Optimizasyonu adam akılı yapan oyunun yapımcısı . Monster bigisiyir üstüne alınmasın , oyunu en iyi hale getiren kendi laptopları değil .

deadlight54

23.9.2015 18:41:56

+4
Benjamin Franklin bir izin verse PC aksesuarı alacağız da, izin vermiyor namussuz.

Patren

23.9.2015 17:48:56

0
yine adamlar vestel gibi yapmıyor asus msi göre daha iyi özellikli bilgisayarları ucuza satabiliyorlar

Usbehci

23.9.2015 17:29:00

0
''Basın bültenleri'' iyidir sitelerin reklam kazanmasını sağlıyor, para gelsin diye o kadar nefret ettiğim Vestel' in reklamlarına daha çok tıklıyorum.

michael01

23.9.2015 16:58:08

0
Beyler bakın geçen hafta dedim bu hafta da söylüyorum.Her hafta 1 tane geliyor bu basın bülteninden ama satışlarda gözle görülüyor bir artık yok.Satın alın artık şu bilgisayarlardan :)

manesfirst

23.9.2015 16:54:16

0
-Basın Bülteni varsa reklamdır :D

There goes your life

23.9.2015 16:49:09

-1
monster tavsiye etmiyorum
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız