Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Embracer Group Bünyesine Yeni Stüdyolar Kattı

 
THQ Nordic, Koch Media, Saber Interactive, Amplifier Game Invest, Coffee Stain Holding ve bu firmalara bağlı çok sayıda stüdyoyu bünyesinde barındıran İsveçli video oyun holding şirketi Embracer Group yeni stüdyolar satın almaya devam ediyor.
 
Embracer Group; 4A Games, DECA Games, New World Interactive, Palindrome Interactive, Pow Wow Entertainment, Sola Media, Rare Earth Games ve Vermila Studios'u satın aldığını duyurdu.
 
Bu stüdyolardan en dikkat çekeni şüphesiz Metro serisinin geliştiricisi 4A Games. Malta ile Ukrayna'da stüdyosu bulunan ve 150'den fazla kişinin görev aldığı 4A Games, Saber Interactive altında bağımsız olarak çalışmaya devam edecek ve Saber Interactive'in Ukrayna'daki geliştirme faaliyetlerine destek olacak. Embracer Group tarafından belirtilene göre 4A Games şu anda yepyeni bir AAA IP üzerinde çalışıyor. Ayrıca 4A Games'in yeteneğini ve bilgisini, Saber Interactive'in multiplayer konusundaki deneyimiyle birleştirecek yeni bir proje daha yolda.
 
Diğer stüdyolar ise mobil ve oynaması ücretsiz oyunlara odaklanan DECA Games. Insurgency serisi ile tanınan ve şu anda henüz duyurulmamış yeni bir oyun üzerinde çalışan New World Interactive. Strateji oyunu Immortal Realms: Vampire Wars'u geliştiren Palindrome Interactive. İki henüz duyurulmamış yeni oyun üzerinde çalışan Misbits geliştiricisi Pow Wow Entertainment. Çocuk ve aile filmleri yapan Sola Media. Son derece deneyimli gelistiricilerden oluşan ve konsollar, PC ve bulut servisleri için aksiyon multiplayer oyunlar geliştiren Rare Earth Games. Birinci şahıs korku macera oyunu Crisol: Theater of Idols'ı geliştiren Vermila Studios.

Bu haberin bağlantısı
URL
Tenet'te Yeşil Ekran Kullanılmamış Total War Saga: TROY ve Fast & Furious Crossroads İnceleme Puanları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

13.8.2020 15:29:49

0
Bu kadar stüdyo almasına rağmen bir tane AAA oyun piyasaya süremediler.

kaan0101

13.8.2020 13:26:41

+2
Canavar gibi bütün stüdyoları bir bir yutmuşlar

BSC Misafiri

13.8.2020 11:41:42

+1
Avrupa'daki bütün oyun studyolarını satın alacaklar galiba.Yarısını aldılar bile bu adamlar pat diye koch media ve saber interactive'i satın aldıklarında Tencentden bile daha korkutucu gelmişti bana.Paralarının kaynağı nedir cidden bilmiyorum çok da şaşırıyorum bu embracer group(Thq nordic) denilen firmaya.

FU-Frank Underwood

13.8.2020 10:54:05

0
Metro Online geliyor. Bunun yerine Moskova metrosunda (bildiğin metronun içinde) geçen bir açık dünya rpg metro yapsalar efsane olurdu.

BSC Misafiri

13.8.2020 10:45:11

+1
Helal olsun. Umarım daha da çok stüdyo katarlar bünyelerine

Fearless_tr

13.8.2020 10:30:16

0
Metro serisinden bise beklemeyin artik

TheNewAtilla

13.8.2020 10:30:13

+2
Avrupanin üçüncü büyüğü olmuş adamlar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız