Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Embracer; Dark Horse, Shiver Entertainment ve Spotfilm Networx'u Satın Aldı

 
İsveçli firma Embracer Group, eğlence yayıncısı Dark Horse Media da dahil olmak üzere oyun alanında üç şirket daha satın almak için anlaşmalar imzaladı.
 
Dark Horse kurucusu ve CEO'su Mike Richardson şirketi yönetmeye devam edecek. Ek olarak anlaşma şartları açıklanmadı.
 
Embracer'ın yan kuruluşu Sabre Interactive, John Schappert ve Jason Andersen tarafından yönetilen Florida merkezli bir geliştirme stüdyosu olan Shiver Entertainment'ın da %100 hissesini satın aldı. 
 
Son olarak Embracer, video kanalı Spotfilm Networx'un %100 hissesini başka bir yan kuruluşu olan Koch Media aracılığıyla satın almak için bir anlaşma imzaladı. 
 
Şirket ayrıca bundan sonra Koch altında faaliyet gösterecek ve faaliyetlerine Berlin'deki mevcut ofisinden devam edecek.
 
Shiver Entertainment ve Spotfilm Networx anlaşmalarının şartları da açıklanmadı. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamesindustry Embracer; Dark Horse Shiver Entertainment Spotfilm Networx
Keywords, Waste Creative ve Wicked Witch'i Satın Aldı Epic Games Store'un Bugünkü Ücretsiz Oyunu: Second Extinction
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

22.12.2021 16:22:32

+1
Hayır iflas etmeyecekler çünkü çok köklü ve zincir eğlence ürünleri satan devasa bir firmaydı zaten nordic şirketi.Medya alanında büyük işler yapıyorlar animasyon filmleri üretiyorlardı.Daha sonra video oyunları alanına yöneldiler, İş politikalarını baltalamayacak şekilde oyun pörföylerini geliştirdiler oyunlarında sürpriz kutular,pay to win gibi şeyleri kullanmıyorlar kullanmak da istemiyorlar zaten(iş yapıları gereği) Bizim basında hatta büyük basınlarda bile bu adamlar sürekli bir şeyler satın alıyor ama yapmıyor algısı var bu kökten yanlış çok çok büyük işler yapıp çok çok büyük paralar kazanıyorlar. -Metro exodus -Darksiders serisi -Star wars knight of the old republic remake -World warZ -AAA oyunların nintendo portları -Destroy all Human serisi -Titan quest -Alman menşeli Avrupa kanallarında yayın yapan Koch media ve onun tüm içerikleri -Saints Row serisi -Elex -Gothic remake -Homeworld 3 -Spellforce serisi -Knight of honor 2 -Kingdom Come deliverence -Kingdom of amalour re reckoning -Outcast 2 -Adını sanını sayamadığım sürüyle indie oyun(çoğu olumlu yorumlar alıyor) Aynı zamanda animasyon film stüdyoları var(Arthur ve minimoylar filmini yapan studyonun da sahipleri oldular)Kutu oyunları üretiyorlar ve satıyorlar artık bu satın alımlarla birlikte çizgi roman dünyasına da giriş yapmış oldular.Embracer Group tencentin daha insancıl halka yakın ve avrupa versiyonu.Şahsi olarak benim yüzümü güldüren son 2-3 şirketten birisi embracer Group.Elinde sevgiyle mutlulukla beklediğim ip ler var -Alone in the dark -The guild -Carmageddon -Delta force -Kingdom of amalour -Act of war -Gothic -Metro serisi -Painkiller -Darksiders -Titan quest -Red faction -Black mirror(dizi değil point and click oyun olan) -Timesplitters Ve daha adını sayamadığım ama çocukluğuma 2000-2010 arası ne varsa bu firmadan çıkıyor,çıkacak beklentinizi doğru yönlendirirseniz hayatınız oyun firması embracer Group eski günlerden kalan güzel oyunları bir araya getiriyorlar...

Hudson51

22.12.2021 14:36:00

0
Bu adamlar çok fena iflas açıklayacak ama bakayım ne zaman... Bu kadar büyüme ve sürekli satın alma hiç doğal gelmiyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız