Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Elite: Dangerous'a Dört Kişilik Co-Op Güncellemesi Geldi


      Uzay simülasyon oyunları arasında belirli bir kitleye sahip olan Elite: Dangerous için yeni bir güncelleme yayınlandı. Bu güncellemeyle birlikte 3 arkadaşlarınızla birlikte Elite: Dangerous evrenini arşınlayabilirsiniz.
 
     Bahsettiğimiz güncelleme oyunda dört kişilik gruplar oluşturmanıza olanak tanıyor. Bu grubunuzla görevler yapabilir ve birlikte ödüllerin peşinden koşabilirsiniz. Yayınlanan güncelleme için geliştirici ekibin paylaştığı videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
elite elite: dangerous frontiers development indie kickstarter bağımsız uzay simülasyonu mmo fps
The Walking Dead'in Üçüncü Sezonu Onaylandı Halo: MCC'a Gelecek Halo 3: ODST İçeriğine Ait Ekran Görüntüleri Paylaşıldı

Ouroboros_Tasarım

16.3.2015 00:53:23

0
editör abi sabahta dediydim takmamışın mortal kombatın story mode undan 10 dakikalık oynanış videosu yayınlandı oynanış dinamiklerini görebildiğimiz bu videoda scorpion ve subzeronun aynı takımda oldugu görülüyor ancak subzeronun ruhu ele geçirilmiş halde cage ve kenshiye suikast düzenliyorlar ancak cage bu işten kendisini sıyırıyor kenshinin durumu belli degil video assada haber yap sunu lutfen https://www.youtube.com/watch?v=POpwYGKwCwY
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Elite: Dangerous
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız