Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Elektronik Spor Mücadelelerine İlgi Artıyor


    Elektronik spor mücadeleleri ülkemizde de günden güne önemini arttırmaya devam ediyor. Amerika bölgesinde belli dönemler içerisinde sıklıkla düzenlenen liglerden MLG de, izleyicileriyle ilgili yeni istatistikler paylaştı.
 
    Yapılan açıklamaya göre MLG'nin 2012 sezonu içerisinde düzenlenen maçlar, 11.7 milyon tekil izleyici sayısına ulaştı. Bu veri, 2011 sezonuna oranla tam %334 daha yukarıda. MLG'nin verilerine göre elektronik spor mücadelelerinin izleyici kitlesi son iki yıl içerisinde tam %636 oranında artış gösterdi.
 
    Major League Gaming yetkilileri, verilen istatistik bilgilerinde izleyici kesimiyle ilgili bilgiler de paylaştı. Belirtilenlere göre 11.7 milyon tekil izleyicinin tam %85'i erkek. Bu izleyicilerin %60'ı 18 ile 34 yaş arasında.

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo starcraft halo e-spor elektronik spor mlg major league gaming
Gamestop, Çıkış Gecesinde 1 Milyon CoD:BO2 Sattı GTA V'ten 3 Yeni Ekran Görüntüsü

Sebastian Black

14.11.2012 23:05:28

0
Dediğiniz gibi, ülkemizde de artık elektronik sporculuğun değeri artıyor. Bunda, zamanında Cs ve Painkiller turnuvaları düzenleyen Esl Türkiye'ye ve şimdilerde çok önemli turnuvalar yapan Riot Games Türkiye ofisine teşekkürü bir borç bilirim. Teşekkürler Hasan Çolakoğlu, teşekkürler Erdinç İyikul, tişikkirlir Sipirmin!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız